Browse By

Arno Cost i Gadjo u Bestu

Arno Cost (Francuska) i Gadjo (Njemačka) nastupiti će u petak, 23. siječnja u zagrebačkom klubu The Best. Podršku će im pružiti rezident kluba D and G, a cijena ulaznice je 50 kn.
Arno Cost je zasigurno jedan od talentiranijih producenata današnjice, a njegov umijeće otkrio je Serial Records početkom 2006. godine. Sa produkcijom “Apocalypse” upisao se na listu traženih DJ lica, a remikseve su odradili David Guetta, Dirty South i Laidback Luke.
Gadjo je čest gost naših krajeva, a podsjetimo stiže iz Njemačke gdje već dugi niz godina uspješno radi kao DJ i producent. Jasno, najpoznatiji je po hitu “So Many Times” za koji se veže zanimljiva priča. Naime, pjesmu je izvodila nekolicina DJa određeno vrijeme i onda je nestala. No, na ljeto 2004. godine Erick Morillo, najuspješniji house DJ na svijetu nastupa na Ibizi, a u rukama mu se slučajno našla ta stvar koju je puštao iz nastupa u nastup.
Uskoro pjesma zauzima prvo mjesto na njegovoj top listi a nije ni čudo da su onda i drugi njegovi kolege uvrstili je na playliste svojih setova (Roger Sanchez, David Guetta, Tom Novy, Milk & Sugar, Seb Fontaine, Antoine Clamaran, Steve Angello i Disco boys). Erick Morillo je napravio korak dalje jer je istu stvar izdao na svojoj izdavačkoj kući „Subliminal Records“. Kraljem ljeta 2004. pjesma je postala veliki hit i mogla se čuti u gotovo svakom house klubu širom svijeta.