Browse By

Armin Van Buuren u Hali Tivoli raspametio tisuće fanova

arminvanbuuren_tivoli600
Najsjajnija zvijezda elektroničke glazbe današnjice, legendarni Nizozemac Armin Van Buuren raspametio je sinoć tisuće fanova trance glazbe u slovenskoj Hali Tivoli. Slovenci su tako dokazali da mogu napuniti dvoranu Tivoli ne samo u slučaju sportskih manifestacija i koncerata već i modernih događaja elektroničke glazbe. Naime, Armin van Buuren digao je na nove čitavu Halu Tivoli te priredio još jedan izvrstan nastup!
Ovo je svakako najbolji party godine“, složio se broj slučajno odabranih posjetitelja koji su komentirali nastup nizozemskog DJ-a Armina Van Buurena, inače dobitnika prestižne nagrade za najboljega DJ-a svijeta današnjice. Jučer je u slovensku prijestolnicu stigao malo iza 20 sati gdje je dočekao novinare ali i vjerne fanove. Nakon intervjua i ostalih obaveza dobio je malo vremena za pripremu, a na bini se pojavio točno u ponoć.

PHOTO: Armin Van Buuren u Hali Tivoli raspametio tisuće fanova
ZAKLOP_JureMakovec4 ZAKLOP_JureMakovec3 ZAKLOP_JureMakovec2
ZAKLOP_JureMakovec1 ZAKLOP_JureMakovec

Više od 3 sata trajao je nastup velike trance zvijezde, a glazbeni i vizualni dio bili su zaista na visokom nivou. Vizualni dojam osnažili su dizajn (Godskitchen Boombox), go-go plesačice i izvrsni laser show. Nakon nastupa Armin se fotografirao sa euforičnim fanovima te ih pohvalio za izvrsnu večer.
– Ponovilo se opet, zaključili su svi sudionici ove velike glazbene priredbe.

One thought on “Armin Van Buuren u Hali Tivoli raspametio tisuće fanova”

Comments are closed.