Browse By

Armin Van Buuren potvrdio svoj nastup u Papayi


Najbolji DJ današnjice, jedini koji je četiri puta izabran prema prestižnom izdanju „ DJ MAG TOP 100“ za najboljeg svjetskog DJ-a- ARMIN VAN BUUREN i ovog ljeta svira u PAPAYI. Svi fanovi diljem svijeta plesat će sa Arminom u Papayi u petak 8. srpnja.
Jedna od najuzbudljivijih ljetnih sezona je pred nama, a PAPAYA i ove godine nastavlja micati granice najbolje ljetne zabave. Tako će ove sezone svjetskoj publici PAPAYA predstaviti čak devet velikih glazbenih festivala te dva zasebna gostovanja! Napomenimo, da su za većinu njih potvrđena ekskluzivna gostovanja, mnoga se imena po prvi puta pojavljuju u regiji uopće, a pozornica PAPAYE rezervirana je samo za najveće.

«PAPAYA je moja omiljena ljetna destinacija, koja me i prošlog ljeta ostavila bez daha. Ovo je moj treći nastup u Papayi i rado se vraćam svake godine ponovno. Pozivam sve svoje fanove iz Hrvatske ali i iz svijeta da nam se pridruže na nezaboravnom glazbenom putovanju te dočekaju sa mnom poznati Papayin izlazak sunca « izjavio je Armin Van Buuren ususret dolasku u PAPAYU.
ARMIN VAN BUUREN – 34-godišnji Nizozemac glazbom se bavi od ranog djetinjstva. Kada bi krenuli brojat sve titule koje je osvojio, ili pokušali spojit sve gradove u kojima je nastupao trebalo bi nam nekoliko mjeseci da nacrtamo čitavu mapu. Armin je jedina persona u svijetu „dance scene“ koja već četvrti put sjedi na tronu, tj. osvaja prestižnu nagradu za najboljeg svjetskog Dj-a. Ako pažljivo pogledamo listu najboljih zapazit ćemo da je Armin ispred popularnog David Guette i drugih velikana scene. Njegovo posljednje remek djelo, album „MIRAGE“ očekivano je zasjeo na sve vrhove radio i tv glazbenih ljestvica, a plesni podiji i festivali diljem svijeta plesali su na singl uspješnice kao što su Not Giving Up On Love (vs Sophie Ellis Bextor)“, „Feels So Good (feat. Nadia Ali)“, „Take  A Moment (feat. Winter Kills)“ i dr. Autor je najslušanije emisije elektronske glazbe A STATE OF TRANCE, koja se iz Amsterdama emitira diljem svijeta, a broj slušatelja iste prelazi 10 000 000. Armin je ponosni vlasnik jedne od najvećih i najcijenjenijih diskografskih kuća na svijetu- ARMADA. Ovog ljeta Armin će postat ponosni otac po prvi put, a nastup u Papayi bit će mu jedan od rijetkih ovog ljeta.

EKSKLUZIVNO ZA PRVIH 100 FANOVA OD PETKA 11. VELJAČE ULAZNICE PO PROMOTIVNOJ CIJENI OD 15 EUR-a ZA OVAJ KONCERTNI SPEKTAKL DOSTUPNE SU NA SUSTAVU EVENTIM-A (www.eventim.hr)
PAPAYA klub nalazi se u mjestu Novalja na otoku Pagu. Prekrasna pješčana plaža u uvali Zrće posljednjih je godina postala jedno od najboljih mjesta za vrhunsku zabavu na otvorenom u ovom dijelu svijeta. Sam klub otvoren je 2002. godine. i prostire se na 3000 m2. Smješten je na samoj plaži tik uz Jadransko more što gostima pruža vrhunski osjetilni užitak. Klub je izgrađen od prirodnih, ekoloških materijala – kamena i drva, kako bi se što bolje uklopio u okruženje mediteranskog podneblja. Za nastupe brojnih svjetskih DJ zvijezda organizatori programa su morali osigurati vrhunske produkcijske uvjete pa tako klub ima najbolju vizualnu i zvučnu kulisu u ovom dijelu Europe što posebno veseli brojne ljubitelje urbane glazbe. Klub već osam godina promovira isključivo urbanu glazbu, te spada u sam vrh svjetske glazbene scene. O Papayi su pisali i govorili: BBC, MTV, Dj Mag, Daily Star, Wizzair magazin, Music News, Travel Chanell, Guardian i dr. Papaya je u 2010.g. ugostila preko 30 najvećih svjetskih Dj-a- Tiesto, Sven Vath, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Ferry Corsten, David Morales, Markus Shulz, Ferry Corsten, Calvin Harris samo su neke od vodećih svjetskih DJ zvijezda koje su nastupile u novaljskom klubu PAPAYA. Samo prošle godine plažu Zrće posjetilo je oko 700 000 turista koji su došli iz 72 zemlje te je zabilježeno oko 1 000 000 noćenja u Novalji.