Browse By

Armin Van Buuren potvrđen kao prvi headliner Dream projekta

arminvanbuuren600
Nakon premijernog nastupa u Hrvatskoj ovoga ljeta u klubu Papaya u Novalji na otoku Pagu gdje je oduševio sve prisutne goste donosimo izvrsnu vijest za sve ljubitelje trance žanra! Naime, nizozemski trance DJ Armin Van Buuren potvrđen je kao prvi headliner Dream projekta koji 15. svibnja 2010. godine dovodi svjetske zvijezde elektroničke glazbe u zagrebačku Arenu.
A da će to zaista biti pravi spektakl potvrđuje dolazak trenutno prvog DJ-a na svijetu koji je sredinom listopada nastupio u ljubljanskoj Hali Tivoli te pred prepunim auditorijem izveo vrhunski performans.

Ponovimo ono što već zasigurno jako dobro znate, Armin Van Buuren je već treću godinu zaredom prvi DJ svijeta, a kontakt koji ostvaruje sa publikom jednostavno je neopisiv.
Armin je rođen 25. prosinca, 1976. godine u gradu Lieden, u Nizozemskoj. Oduvijek je bio fasciniran glazbom, a već sa 14 godina kupuje svoj prvi sampler, posuđuje očeve klavijature te počinje stvarati glazbu. Njegova fascinacija proizlazi iz činjenice da mu je otac imao kvalitetan te raznolik glazbeni ukus, a glazba nije strana ni ostatku obitelji. Armin je poznat je po iznimno bogatoj produkciji, a sam početak pripao je “trance anthem” hitovima kao što su “Blue Fear”, “Touch Me” i “Communication”.
Pročitaj cijelu biografiju.
dream600
Dream” bi trebao ponuditi nastupe svjetski poznatih izvođača na čak 4 različita podija. Dakle zasad je poznato da će se “Dream” održati 15. svibnja iduće godine u zagrebačkoj Areni te da će produkcija cijelog eventa biti na vrhunskom nivou, pa nas očekuje 180.000 W glazbene snage, LED ekrani (100 m2), specijalni efekti, vizualizacije, pirotehnika.
Više informacija očekujte u mjesecima koji slijede a ukoliko se želite uključiti u raspravu možete to učiniti na službenom brija.com forumu. Posjetite i službenu Facebook grupu projekta Dream.
Pišu: Slaven Makar, Goran Grudić, Brija.com