Browse By

Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike te Ferry Corsten dolaze u Sloveniju!

armin-van-buuren
Red Party, najkompletniji i najveći dance party u Sloveniji, 15.prosinca se vraća! To će biti drugi najveći božićni party u Red Party formatu, ali ovaj put na Red X-mas Party u Ljubljanu u dvoranu Stožice dolazi nizozemski DJ Armin Van Buuren. Armin je ove godine pokupio brojne nagrade na poznatim DJ Awards, koje se dodjeljuju svake godine na Ibizi. 1 godina, 4 vruhunske elektronske zabave največeg formata, te četiri DJ-a na globalnoj razini – Guetta, Solveig, Tiësto i Armin – tako se u velikom Red Party stilu zaključuje najbolja godina u Sloveniji.
ARMIN VAN BUUREN
Armin Van Buuren je vodeći svjetski DJ, album Imagine, na kojem su sudjelovali poznati vokalisti, donio mi je svjetsku slavu na mainstream sceni. Svaki tjedan vodi radio emisiju A State of Trance, koja je jedna od najslušanijih u svijetu, te skrbi za razvoj trance glazbe u cjelini. 6. listopada dogodila se svjetska premjera dokumentarnog filma „Godina sa Armin van Buurenom“ u kojem je predstavljen život popularnog DJ-a.
www.youtube.com/watch?v=GKdhPd_rfUE
Armin se veseli ponovonom nastupu u Ljubljani, gdje je prije nekoliko godina nastupio na rasprodanom partyu. Na nedavnoj dodjeli nagrada na Ibizi, gdje je primio nagradu za
najboljeg internacionalnog DJ-a, pozdravio je i slovneske obožavatelje. Pozdrav je objavljen na FB strani www.RedParty.eu te je prouzročio oduševljenje kako slovenskih fanova tako i fanova u regiji.
Uz Armina najavljeni su Dimitri Vegas&Like Mike, Ele7en, Mc Mitch Crown te je također najavljena velika trance zvijezda Ferry Corsten koji ovaj event stavlja među jedan ako ne i najbolji u ovoj godini!
VRUĆI PLESNI SPEKTAKAL, KAKVOGA U SLOVNIJI JOŠ NIJE BILO
Red X-mas Party je prije svega format plesne zabave, te če dodatni show program priskribiti ekstravagantni doživljaj. Dolaze nam vrhunski akrobatski plesači i plesačice, koji
uveseljavaju goste najpoznatijih klubova na svijetiu te su ljetos bili i na turneji francuskog DJ- a Boba Sinclara. Akrobati na špagi, plesačice u velikim čašama, ekstravagantna kostimografija i scenografija, budu Red Party obasjali crvenom bojom. Organizator najavljuje da će u sljedećih nekolika tjedana objaviti i ostala DJ imena.
Ulaz na party dozvoljen je osobama starijim od 16 godina. Osobama mlađim od 16 godina zabranjen je ulaz bez roditelja ili zakonskog skrbnika. Osobe mlađe od 16godina, između 24.00 te 05.00 sati se zabranjuje zadržavanje bez roditelja ili zakonskog skrbnika na priredbi di se toče alkoholna pića. (Zakon o javnom redu i miru, 21. člen, UL RS 70/2006)
Cijene karata su:
PARTER: 25,50 €
ZELENI RING: 22,50 €
VIPony paket: 76,50 €
Nakon 5.11 Cijena istih se povećava stoga požurite i budite dio jedinstvenog događaja ove godine!