Browse By

Aquarius najavljuje nezaboravne ljetne provode na Zrću

Iako je proteklih godina klub Aquarius na plaži Zrće postao nezamjenjiva ljetna institucija nesputane zabave, ove sezone dokazat će se kao jedinstvena meka dance i elektronske glazbe na Jadranu. Zahvaljujući svojoj ogromnoj energiji i širokoj glazbenoj viziji, Aquarius je, naime, ove sezone organizirao dolazak najrespektabilnijih DJ imena, a ugostiti će i Hed Kandi, prestižnu izdavačku kuću poznatu po glamuroznim partyjima na jet-set destinacijama diljem svijeta, uključujući London, New York ili Ibizu.

Benny Benassi, Roger Sanchez, Fedde Le Grand…

aquarius-zrce-novalja2
Najspektakularniji plesnjak ikad viđen na ovim prostorima, uz dakako probrana glazbena imena, osigurat će i preuređeni klupski prostor koji će najluđoj ljetnoj zabavi dodati novi, čarobni sjaj. Nove VIP lože, dva zasebna floora za noćne evente te jedinstvena after bech arena omogućiti će non-stop zabavu, party raj na zemlji – mjesto s nezaboravnim zalascima sunca, gdje muzika nikada ne prestaje.
roger sanchez hed kandi 2 laidback luke
Ovo ljeto u Aquarisu gostuju čak dva dobitnika prestižne glazbene nagrade Grammy. Prvi je ambasador dance glazbe Roger Sanchez, koji je nakon osvajanja Grammyja za remiks pjesme „Hella Good“ grupe No Doubt 2003. zavladao milijunskim auditorijem. Drugi je talijanski majstor Benny Benassi, koji je osim Public Enemyja za kojeg je dobio Gramyja, remiskirao etablirane glazbenike kao što su Outkast, David Guetta, Moby, Paul Oakenfold te Faithless.
niki belucci benny benassi shapeshifters
U ljetnoj rezidenciji kluba zasvirati će i jedan od Madonninih producenta Fedde Le Grande, s čijim je miksom kraljica popa obišla svijet u nedavnoj turneji. Stiže i electro-house senzacija Laidback Luke te Shapeshiftersi, najpoznatiji elektronski house duo, a vruće ljetno vrijeme dodatno će začiniti i jedna veličanstvena dama. Riječ je o Niki Belucci, koja je po svojim topless nastupima i razigranim setovima već otprije poznata hrvatskoj publici. Malo egzotike u cijelu priču unijeti će švicarski DJ Yves Larock, koji u setovima koristi ritmove Jamajke i Afrike.
Uz dolazak šest vrhunskih svjetskih DJ-eva, Aquarius ove sezone organizira i pet Hed Kandi partyja na kojima će uz DJ rezidente glazbenici uživo svirati saksofon ili egzotične udaraljke. A sve to – garancija je vrhunske, upečatljive i do sada neviđene plesne sezone u Hrvatskoj.