Browse By

Akcija Za Ljepši Grad ove će godine biti usmjerena na poplavom pogođena područja Slavonije.

Dobre vibracije i lijepe vijesti šalje nam najslušaniji zagrebački radio Antena Zagreb. Već tradicionalna akcija Antene te partnera HEP-a i Grada Zagreba Za Ljepši Grad, ove će godine biti usmjerena na poplavom pogođena područja Slavonije. Akcijom će se urediti i opremiti dječje igralište u jednom od mjesta pogođenih poplavom.
 
«Odlična suradnja Antene, naših partnera i slušatelja ove će godine biti usmjerena na poplavom pogođena područja u Slavoniji. Umjesto lokacija u Zagrebu, uredit ćemo poplavom razorena područja a vjerujem kako će ovo biti i dodatan poticaj svima nama da damo maksimalnu pomoć našim dragim Slavoncima!» – izjavila je povratnica u radijski eter Zlata Muck Sušec.
 
Nakon jedanaest mjeseci simpatična Zlata vratila se u naše domove. Prvi radni vikend bio je posebno emotivan za voditeljicu koja se nakon porodiljnog vratila svakodnevnim radnim zadacima na Anteni.
 
«Bilo me malo frka kako će mi biti na poslu nakon tolike pauze. Za prvi radni dan mi je za pripremu trebalo puno više vremena nego što sam navikla, al već jučer stvari su išle brže i lakše!» – izjavia je Zlata i dodala: «Uz takve kolege i podršku slušatelja ništa ne može biti teško. Veseli me ponovno druženje sa slušateljima jer je ovo zaista posao kojeg volim i radim punim srcem!»
 
Zlata će na radost brojnih slušatelja s nama biti svakog vikenda, a nove informacije o ovogodišnjoj akciji Za Ljepši Grad Antena će sa slušateljima podijeliti već kroz nekoliko dana.