Browse By

Ajnspric (Project-Symbiosis) radi remix za Jessica Vale band

Jessica Vale je tekstopisac, vokal i lider istoimene skupine. Iako rođena u Philadelphiji, njen puni stvaralački smisao dolazi do izražaja dolaskom u New York, gdje upoznaje ostala dva člana banda i započinje rad na prvom i instantno uspješnom albumu, prožetom elementima elektronske glazbe, “The Sex Album”. Prvi skinuti singl “Disco Libido” je ostvario trenutni uspjeh dospjevši na Billboard ljestvicu i zadržavši se tu 12 tjedana, a kao dodatak originalu našli su se house remixi producenata Dave Aude i Josh Harrisa.

U nastavku teksta pročitajte kako je DJ Ajnspric, afirmirani DJ/producent iz Sarajeva dobio angažman za remixiranje Jessica Vale singla, “Night In Sarajevo”.

Priča sa Ajnspricom započinje pri Jessicinoj posjeti BiH tijekom prošlog ljeta, gdje su i nastali prvi kadrovi za uskoro planirani spot jedne od nosećih pjesama sa novog albuma, “Night In Sarajevo”. Pjesma koja je nastala kao produkt oduševljenja Sarajevom, jednako je djelovala i na Ajnsprica koji je odmah kontaktirao bend i u kratkom roku dogovorio remix koji će pokušati oslikati jednaku notu melankolije i energije kojom pjesma obiluje.
Prije nego što ugleda svjetlo dana, pjesma će zajedno sa Ajnspricovim remixom biti dostupna ns iTunes shopu, a potom i objavljena za jednu od izdavačkih kuća iz BiH.
Linkovi:
http://www.jessicavale.com
http://www.myspace.com/jessicavale
http://www.thesexalbum.com/
http://www.myspace.com/ajnspric
http://www.project-symbiosis.com
Piše: Marko Felinger