Browse By

Airwave gostuje u ljubljanskom Inboxu

Pionir trance glazbe, Laurent Vérronez, poznatiji kao Airwave ili L-Vee, gostuje ove subote, 4. travnja u slovenskom klubu Inbox. Uz njega nastupiti će još i Manuel Le Saux, Beltek te miljenik domaće publike, Elyksir.
Airwave je suvlasnik izdavačke kuće Bonzai, a u svojoj bogatoj karijeri ima već preko 500 izdanih ploča, 14 albuma pod raznim aliasima, od kojih je najpoznatiji Lolo, Fire & Ice, Planisphere, Cape Town i, naravno, Airwave. Kao jedan od važnijih imena suvremene trance glazbe redovito surađuje sa Tiëstom, Markus Schulzom, Judge Julesom, i Armin Van Buurenom.
airwave
Airwave – pionir trance glazbe
Airwave je još uvijek izvor inspiracije za nove generacije producenata. Na svojoj premijeri u Sloveniji, zasvirati će trosatni set, a standarni DJ act nadopuniti će live svirkom za klavijaturama. Pred nama je dakle noć za glazbene sladokusce koju svakako ne smijete propustiti!
Drugi gost dolazi nam iz Rima. Manuel Le Saux je u početku vodio radio emisije, no kasnije se posvetio stvaranju glazbe i trenutno objavljuje na izdavačkim kućama kao što su primjerice Bonzai, Discover, i Alter ego. Njegovi energični setovi omiljeni su među ljubiteljima trance glazbe, a ti isti ljubitelji ove subote zatražiti će iznova svoju dozu kvalitetne glazbe.
Cijena ulaznice iznosi 12 € do 23 sata, a poslije 15 €.
Eureka! predstavlja…. BONZAI NIGHT!!! at InBox Club, 4.4.09
AIRWAVE (Bonzai. Bruselj, Belgija)
http://www.djairwave.com
MANUEL LE SAUX (Bonzai. Rim, Italija)
http://www.manuellesaux.com
BELTEK (Armada, Black Hole)
http://www.myspace.com/beltek1
ELYKSIR (Eureka!)
http://www.elyksir.net
Više informacija:
www.eureka-event.info
www.inbox-club.si