Browse By

Acilectro i Hideout za početak ljetne sezone splitske O'Hare

Acilectro u klubu O’Hara  predstavlja najveći festival na Jadranu i ujedno otvara ljetnu  sezonu kluba uz 15 najistaknutijih  predstavnika splitske elektronske scene. Treći po redu  Hideout Festival koji se od 3. do 5. srpnja održava na najomiljenijoj ljetnoj party destinaciji u Hrvatskoj, na plaži Zrće, i ove će godine predstaviti najvruća imena svjetske elektronske scene.

Jedan od partnera Hideout festivala je i splitska ekipa Acilectro koju čine  Pille, Lushi, FetaMadezh, te koji će odigrati ulogu izvođača i predstavnika domaćeg elektronskog zvuka na ovom britanskom festivalu.  Acilectro je ujedno i izdavačka kuća s prepoznatljivim i jedinstvenim zvukom čija se izdanja  redovito nalaze na playlistama najtraženijih svjetskih izvođača kao što su  Richie Hawtin, Marco Carola, Jamie Jones, Claude Von Stroke ili Maceo Plex, a od kojih ćemo neke čuti i na ovogodišnjem Hideoutu.
Kako bi skratili iščekivanje do najvećeg glazbenog festivala na Jadranu već  ovu subotu 1.lipnja u splitskom će se klubu O’Hari održati Hideout Launch Party na dva floora s 15 izvođača uključujući i Acilectro, a posjetitelji će dobiti odličan uvid u ovogodišnje izdanje HIdeouta, festivala odavno rasprodanog u Velikoj Britaniji.
Uvodnim partijem za Hideout Festival popularni splitski klub O’Hara otvara svoju bogatu ljetnu sezonu koja će ponuditi raznovrsnost događaja što će zadovoljiti niz glazbenih ukusa.  Pred nama je još jedno nezaboravno rasplesano ljeto, a u O’Hari ono počinje već ove subote. Prošlog ljeta na partyju se okupilo skoro tisuću plesača te požurite i osigurajte svoju ulaznicu po cijeni od  30 kuna.

MAIN FLOOR

Pille
Lushi
Madezh
Mariano Mateljan
MJ Suddani
JUST CRUISIN’ FLOOR
Feta
Voi’sa [Kid VA, Duda Dudes]
Miro
Deeplowmatiq [Data, Daff, dBart, Duje Lalin]
DJ Jock
Hideout  se i u svome trećem izdanju pobrinuo da bogatim line-upom vrhunskih izvođača i predivnom lokacijom osigura titulu najboljeg partyja ljeta. Imena zaslužna za ovogodišnji spektakl su  drum & bass dvojac Chase & Status, Marco Carola, Four Tet, nezaobilazni Loco Dice, Modeselektor, osvajači britanskih top ljestvica Rudimental, Seth Troxler, SBTRKT, dubstep majstori Skream & Benga, moćni Pendulum, Netsky i mnogi drugi.
Danonoćni ples i zabava su imperativ od 3. do 5. srpnja i to je još jedan razlog više da požurite po svoju ulaznicu i osigurate si nezaboravnu zabavu. Zbog toga se u Velikoj Britaniji i traži karta više, ali ulaznice su dostupne samo još stanovnicima regije po cijeni od 430,00 kn preko sustava Eventim.
www.hideoutfestival.com
www.facebook.com/hideout.exyu
www.twitter.com/hideout_exYu