Browse By

Aad (16 Bit Lolitas) u beogradskom klubu Andergraund

U subotu, 3. veljače u beogradskom klubu Andergraund nastupa još jedno jako ime iz svijeta elektronske muzike – Aad (Arian Olieroock) koji zajedno sa Peter Kriekom čini duo 16 Bit Lolitas iz Amsterdama. Ovaj dvojac već nekoliko godina bilježi velike uspjehe širom svijeta zahvaljujući singlovima “Take My Life”, “Put It In”, te “Trading Places” s kojima su postigli veliki ugled i podršku od imena kao što su John Digweed, Sasha i Deep Dish. Njihovi nastupi u svjetskim metropolama bili su unaprijed rasprodani što dovoljno govori o njihovoj velikoj popularnosti širom “starog” kontinenta.
Aadovi domaćini u Andergraundu biti će Ogi Gee Cash i Synchronized (Stefan Milenković i Zoran Ličanin) – koje beogradska publika već dobro poznaje, a koje uveliko priznaju veliki svjetski producenti zahvaljujući izuzetno kvalitetnoj produkciji.
Dokaz je i Can Costa, inače poznatiji kao Ricky Ryan koji je izvjesno vrijeme i menadžer za distribuciju njihovih pjesama svjetskim labelovima. Ovaj trio do sada bilježi izdanja na Fiberline Audio, Proton Music, Pure Substance, Pangea, Segment records, te na Fullbite Session i Balkan Connection.