Browse By

15 godina kluba Oxygene u Osijeku

Od kada je u proljeće 1998. diskoteka Oxygene predstavljena osječkoj publici, nije trebalo mnogo vremena da postane jedno od omiljenih destinacija mladeži iz Osijeka i okolice. Mnogi su proveli svoje najdraže trenutke upravo unutar prostora kluba O2 na nebrojenim party-ima i koncertima uz pregršt DJ-a i bendova, od kojih je teško izdvojiti najdraže. Neki će se sjetiti i legendarnih after party-a koji su se redovno održavali u klubu Oxygene.

Danas, 15 godina poslije i u nekim drugim vremenima, Oxygene još uvijek uspijeva ono najbitnije – pružiti dobru zabavu svojim gostima uz odličnu glazbu i ambijent. Kako bi se uspješno ušlo u novih 15 godina, klub Oxygene organizira proslavu svog 15. rođendana na kojem će u tri dana (od 18. do 20. travnja) nastupiti Damir Kukuruzović (Gipsy Jazz Quartet), The Sparks te Chrono & Ascaloon.

Nama najzanimljiviji dan svakako je onaj posljednji, koji je prepušten sada već poznatoj O2 Underground ekipi. Do sada smo imali prilike čuti neke od najjačih imena hrvatske elektronske scene, a ovog puta O2U predstavlja tech-house dvojac iz Subotice – Chrono & Ascaloon, koji će odraditi poseban back2back nastup, 20. travnja s početkom u 22 sata.

O2 Underground

Chrono & Ascaloon predstavnici su popularne Progressive Passion organizacije iz Subotice te su jedni od vodećih nositelja underground scene u Subotici i okolici. Od osnivanja projekta 2007. godine, Progressive Passion postao je sinonim za kvalitetan progressive i tech zvuk. Chrono (Zoltan Salai) od samog početka usredotočen je na produkciju vlastitih izdanja te već nekoliko godina izdaje za izdavačke kuće poput Kiko Records, System Records, Balkan Connection i Basica. Njegovu house stvar ‘Bitches‘ licencirao je i gigant Armada Music, u ljeto 2012. godine. Ascaloon (Otto Veisenberger) kao promotor i DJ teško nalazi slobodnog vremena. Svojim angažmanom u Progressive Passion organizaciji i popunjenim rasporedom nastupa uživa status jednog od zaposlenijih DJ-a. Lexicon Avenue, Marco Bailey, Ramon Tapia, Jody Wisternoff, Robert Babicz, Kassey Voorn i Jay Lumen mali su broj izvođača s kojima je dijelio DJ pult ili ih predstavio publici putem svojeg projekta. Chrono & Ascaloon u kombinaciji pružaju odličnu mješavinu tech, deep i progressive zvuka, koji će se savršeno uklopiti u O2 Underground priču.
Dvojcu iz Subotice pridružiti će se Omke, Marko Felinger i Daniel E, a povodom rođendana kluba Oxygene djevojke će imati besplatan ulaz do ponoći. Obična cijena ulaznice biti će 20 kn, uz piće dobrodošlice na ulazu. Kao i svakog puta, tu je i happy hours akcija od 23 do 01 h, kada će domaća žestoka pića biti pod akcijom ‘dva za cijenu jednog’ i Tuborg 0,33l po cijeni od 10 kuna. Uz sve navedeno, Oxygene će podijeliti 50 promotivnih CD-a iz O2 Underground radionice!

Više informacija:

www.facebook.com/O2.Underground
www.facebook.com/ClubOxygene