Browse By

11 godina tradicije kaže: Noć vještica u Hemingwayu!

Hemingway bar Zagreb s ponosom predstavlja jedanaesti po redu Halloween Party. Već 11 godina tradicije, velika doza kreativnosti i vrhunska scenografija i kostimografija čine upravo Hemingwayev Halloween najboljim i najpopularnijim u gradu.
Tema jedanaestog Halloween partya je simboličnog imena: NIGHT OF THE DEAD, iliti “noć mrtvih”, koja pada prije dana Svih svetih. Kako su zombiji IN ove godine, zgog serije Walking Dead i filma World War Z, Hemingway je temu također posvetio hodajučim mrtvacima.
Scenografija kluba biti će šumska, pa će podovi biti prekriveni lišćem, a sve će biti puno raznoraznih rekvizita iz filmova strave – konobar bi mogao biti vampir, ili možda vukodlak, iz lijesa bi mogao ustati zombi, tamo neki neobičan mehanizam u biti je slagalica strave, vještice i demoni biti će na sve strane…
Pridružite nam se u zastrašujučim šumama Tuškanca u kući strave, Hemingway baru, u najstrašnijoj noći u godini – Noći vještica. Halloween ove godine pada na četvrtak, a petak je naravno neradan, pa se možete zabavljati u društvu zombija, vampira, demona, vukodlaka, duhova i zavodljivo zgodnih vještica uz najveće glazbene hitove do ranih jutarnjih sati.
Kao i svake godine, nagradit ćemo 3 najbolje maske. Vidimo se u Hemingwayu na Noći vještica!
Za dodatne informacije i V.I.P. rezervacije nazovite 098 980 5000.
Fotograf: Bruno Zlomislić