Browse By

11 godina Hip Hop Kempa


Od nekada malog festivala za nekoliko tisuća obožavatelja, koji je započeo u bazenu u Pardubicama, nastao je festival koji je cijenjen diljem svijeta. To je i dokazano tijekom prošle godine povodom 10. obljetnice festivala gdje je bilo 25 000 ljudi iz cijele Europe: Češke, Poljske, Slovačke, Austrije, Nizozemske, Velika Britanije, Italije, Hrvatske, Mađarske, te također iz Australije i Meksika.
U posljednjih 10 godina Hip Hop Kemp izgradio je dobru reputaciju i među izvođačima, što se moglo vidjeti iz njihovih brojnih zahtjeva da ponovo nastupaju na “festivalu s atmosferom”. Bez obzira koji dio hip-hop vam se sviđa, HIP HOP KEMP će vas očarati. Ogromna snaga hip-hop zajednice pomogla je izgraditi jedinstvenu povijest i atmosferu Hip Hop Kempa.
11 GODINA HIP HOP KEMPA – 16.08 – 18.08. 2012
Festival Park, Hradec Kralove, Republika Češka
Mi ćemo postepeno dodavati više vijesti i zanimljivosti za vas. Također ćemo Vam uskoro pokazati 3D model novog VIP kampa.
Jedanaesta godišnjica ovog festivala biti će bolja nego ikada stoga ne zaboravite označiti 16.-18. kolovoza 2012. na vašem kalendaru i dođite posjetiti jedinstveni festival na Festival park u Hradec Kralove u republici Češkoj.
U međuvremenu provjerite official slike HHK Cro teama sa 10. godišnjice festivala te video trailer na novoj web adresi HHK teama www.hiphopkemp.com.hr