Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Soundesigners predstavlja: Shapeshifters u Aquariusu!

Ponovo nam dolaze velikani svjetske elektronske scene The Shapeshifters! Nakon ludog dočeka 2011. u Aquariusu, miljenici domaće publike i najbolji elektronski produkcijski dvojac ovaj puta dolaze s pojačanjem iz svog labela Nocturnal groove, Miss Sam Divine! Ovo je njezino prvo gostovanje u Hrvatskoj, iako je već vrlo dobro poznata na svjetskoj sceni.

Sam Divine izdaje za Defected, a inače je rezident na Ibizi u poznatom klubu Ushuaia. Svi već znaju da se iza imena Shapeshifters krije dvojac Max Reich i Simon Marlin, koji su nanizali bezbroj hitove poput: Lola’s Theme, Back to Basics, Incredible, Sensitivity, te remixirali stvari poput Christina Aquilere – Ain’t No Other Man, Candi Station – You Got The Love, Geogre Michael – Flawless i to je samo dio remixeva s kojima su se penjali visoko na US Top listi.

Soundesigners predstavlja: Shapeshifters
Aquarius – 10.12.2011.

Ovogodišnji smash single She freaks razvalio je sve svjetske ljestvice i bio jedan od največih hitova ljetnog summer clubinga, te se još uvijek vrti po svim klubovima. Oni uvijek kažu da im je Hrvatska kao drugi dom, a Zagreb omiljeni grad!

Exclusive warm up: Sam Divine (Ushuaia, UK)

Music support by Soundesigners home team

Ulaznice: 75 kn pretprodaja / 90 kn na ulazu

Pretprodajna mjesta: Cd Shop Aquarius(Varšavska), Transport Footwear dućani(Importanne, Gajeva, City Centar One), blagajna kluba, te sustav Eventima.

%d blogeri kao ovaj: