Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Shackleton večeras na ZigZagu

Confusion su za travanjsko izdanje ZigZag-a izabrali maga koji zalazi u više žanrova, pa njegovu muziku puštaju Kode 9, Ricardo Villalobos, Radio Slave, Mary Anne Hobbes… Stoga, uživate li u minimal technu, dubstepu ili samo volite osjetiti žestinu basa u svim organima, pozivamo vas na cjelonoćno muvanje uz Shackletona u Sirupu, ovaj put netipično – U SRIJEDU.

Shackleton, osnivač Skull Disco labela, u svojim kompleksnim beatovima koristi specifične zvukove; vijugave afričke perkusije, hipnotične istočnoeuropske melodije, samplove ethno vokala i duboke bass linije s elementima four to the floor Basic Channel-style dub techna.

Uz minimal techno producenta Ricarda Villalobosa koji je remiksirao njegovu Blood On My Hands, njegove stvari remiksirali su legendarni dub techno pionir Pole i T++ (Monolake). Shackleton je uzvratio remiksom Villalobosove Minimoonstar i Poleove Achterbahn, a radio je remiks i za Simian Mobile Disco. Gostovao je na mnogim velikim festivalima uključujući i Sonar 2008.

Portal Resident Advisor proglasio je Shackletonovu Death Is Not Final kao 3. top track of 2008, a njegov Skull Disco kao 4. top label of 2008. Njegova izdanja više su puta proglašavana za ploče mjeseca u časopisima Mixmag i IDJ, a njegov mix službeno je proglašen za mix godine na Marry Anne Hobbes showu na BBC Radio 1.

Srijeda, 15. 04.2009.
Confusion pres. ZigZag

Shackleton (GER)
Funk Guru & Basta

Početak: 22 sata. Ulaznica: 30 kuna do 23h / 40 kuna do ponoći / 50 kuna nakon.

%d blogeri kao ovaj: