Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Predstavljamo Danny Avila

Danny Avila, house i electro DJ iz Španjolske ovih dana uživa i radi u Miamiu na Floridi. U subotu, 10. svibnja očekuje ga nastup u jednom od najpoznatijih klubova u Miamiu, u LIVU, a mlada će španjolska zvijezda potom otputovati u daleki Seul u Koreji  gdje će biti dijelom LIFE IN COLOUR partyja zanimljivog po tome što su svi posjetitelji obojeni u razne boje.

 

Peto jubilarno izdanje regionalnog glazbenog festivala u Umagu najavljuje spektakularno otvorenje vruće ljetne party sezone! Umagination 2014. koji se ove godine održava od 30. – 31. svibnja 2014. na prostoru ATP Dance Arene u Umagu, predstavlja impresivan line up, a sve ljubitelje vrhunske elektronske glazbe ove godine očekuje dvostruka doza zabave pod otvorenim umaškim nebom. Svjetske DJ zvijezde Alesso i Fedde Le Grand headlineri su rođendanskog izdanja istarskog festivala, a na pozornici ATP Dance Arene pridružit će im se i Thomas Gold, Danny Avila, Tujamo te grupa Vanillaz.

U suradnji sa Umaginationom darujemo Vam 2 karte za festival! Sve što trebate je napisati 3 velika festivala na kojima je Danny Avila nastupao te poslati na ivan@brija.com

2 thoughts on “Predstavljamo Danny Avila”

 1. Maria says:

  Kad ce objava imena dobitnika? :)

  1. Ivan says:

   Dobitnici će biti obaviješteni mailom 3 dana prije festivala.
   Imamo još 3 kruga za po 2 karte. Dakle sveukupno dijelimo 8 karata!

Comments are closed.

%d blogeri kao ovaj: