Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Od ponedjeljka u prodaji novi album Urbana & 4!

Promocijom prošlogodišnjeg albuma Hello, najavljeno je live izdanje Urbana&4 No mix!No sex! koje će biti pravi diskografski užitak za sve ljubitelje rada Damira Urbana, ali i sve zaljubljenike u live albume.

Ovaj album predstavlja svu onu Urbanovu autorsku i interpretatorsku snagu koju publika doživljava već dvadeset godina na njegovim koncertima. Na albumu imamo priliku čuti odabrane pjesme s dva koncerta u Stereo dvorani u Rijeci, održanih 29. i 30. svibnja 2009. godine.

Posebnost ovog albuma, u moru live izdanja, jest to što je cijeli glazbeni materijal koji možemo čuti predstavljen 100% live, bez ikakvog popravljanja i nadosnimavanja. U suradnji s dugogodišnjim prijateljem, suradnikom i producetnom Vladom Simcichom Vavom Urban je uspio napraviti album na kojem ćemo osjetiti energiju, živost i jačinu izvedbe koja Urbana i četvorku već godinama drži na vrhu hrvatske rock scene.

Još jedna posebnost ovog albuma je i omot za čiji je dizajn zaslužan sam Urban , a sastoji se od njegovih crteža, u kojima se razaznaju misli i snovi ovog glazbenog genijalca.

Budući da brojni obožavatelji nisu navikli na ovako brz diskografski razvoj (na studijske albume navikli smo čekati i 6 godina), zasigurno će se iznenaditi i oduševiti izvedbama novih i starih hitova, pjesmama koje ni u kom u slučaju nemaju rok trajanja. A svi oni koji su bili na ovim izvanrednim koncertima vratit će se tamo sa svakim svakom notom, uzdahom i emocijom…

Meðu pjesmama koje ćemo čuti na albumu su Nuclear baby, Ruke, Otrovna kiša, ali i novi hitovi Sunce, Magnet, Hiroshima i Kauboji modre niti.

Pjesmu Sunce, najavni singl s albuma No mix! No sex!, poslušajte na Croatia Records myspace i facebook stranicama.

Album možete kupiti od ponedjeljka 7. lipnja,

a u subotu 12. lipnja, točno u 12 sati, ne propustite potpisivanje albuma u prodavaonici Croatia Recordsa u Bogovićevoj 5!

%d blogeri kao ovaj: