Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Murter Open Air Pjena Party – Tri dana do održavanja!

Vrhunac ljetne sezone i Murter Open Aira obilježiti će već tradicionalni pjena party u Murteru, event koji ne smijete propustiti, najspektakularniji plesnjak uz MC COCO AFRICA koja će se pobrinuti za odličnu muziku i najjači beat ove urnebesne noći! Prvi pjena party će se održati u jednoj od najljepših lokacija na srednjem Jadranu, u uvali Čigrađa na Murteru, u subotu 16.7.
Zabave u pjeni pravi su hit među mladima ovog ljeta. Ludi ritam glazbe, osvježavajuća pića i pjena dobitna su kombinacija koja ovog ljeta ima siguran prolaz među populacijom željnom dobrog provoda.

MURTER OPEN AIR – PJENA PARTY
MC COCO AFRICA

subota, 16.07. od 22h
Uvala Čigrađa, Murter

U popularnoj murterskoj uvali posjetitelji imaju priliku po prvi put u Murteru uživati u cjelonoćnoj zabavi u pjeni.

Posebna atrakcija je golemi slap od pjene koji se širi plesnim podijem, a za specijalne efekte pobrinuti će se “Gospodari paljenja neba” – Pirotehnika Mirnovec.

Vrela ljetna noć i urbani ritmovi, pjena mašine, epicentar su ludog provoda i nezaobilazna lokacija ovog ljeta. Sve to garancija je vrhunske, upečatljive i do sada neviđene plesne zabave u Murteru!

Pridružite nam se u najljepšoj uvali na srednjem Jadranu i uživajte u relaksirajuće veseloj atmosferi murterskog pjena partya!

Ulaznice po cijeni od 40 kn možete nabaviti na TZ općina Murter-Kornati, beach bar Lantana, caffe bar Reful, caffe bar Krešimir, tobacco shop Kum te svim prodajnim mjestima u sustavu Eventim www.eventim.hr.

Pjena party 2 održati će se u subotu 13.8. u uvali Čigrađa, Murter.

One thought on “Murter Open Air Pjena Party – Tri dana do održavanja!”

  1. mladen says:

    ljudi zna li neko kako napraviti petardu

Comments are closed.

%d blogeri kao ovaj: