Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Valkane Beach Festival objavio raspored nastupa

Još nas samo nekoliko dana dijeli od početka trodnevnog ljetnog glazbenog spektakla na pulskim Valkanama. Preko 50 sati zabave, glazbe, plesa, sunca i mora počinje u petak 27.07. već u 17 sati, a u 21 sat s nastupom DJ Lemona počinje program na glavnoj festivalskoj bini.

Svirka na main flooru trajat će sve do 6 sati ujutro, a nastupi glavnih zvijezda startaju već oko 23 sata, kad će se s Faithless DJ setom predstaviti Sister Bliss.

Veliko finale prvog dana Valkane festivala svakako će obilježiti nastupi dvaju zvjezda svjetske elektro scene Adam Beyera i Chris Liebinga, a svaki od ove dvojice techno velikana najavljuje dvosatni DJ set!

Ni preko dana neće biti ništa manje intenzivno, jer se već u rano subotnje jutro zabava nastavlja na after party-ju, a dio dnevne zabave prebacit će se na party brod. Posljepodnevni beach party-ji uz samu obalu mora i lagana glazba u chill out zoni polako će nas uvesti u drugu večer festivala.

Subotnji večernji program na glavnom flooru također počinje u 21 sat, a nastup glavne zvijezde INNE očekuje se malo iza 23 sata. Sasha Lopez kombinirat će nastup uživo i DJ set u gotovo dva sata svirke, a večer zatvaraju sve popularniji domaći DJ Mr. Marley i našoj publici dobro poznati party veteran Paolo Barbato.

Nakon after partyja, zabavne dnevne aktivnosti nastavit će se sve do 20 sati u nedjelju, kada će na pozornicu stupiti prvi od izvođača pop-rock koncerta koji će ostati pod velom tajnosti sve do samog početka festivala.

Puni line-up slvih festivalskih pozornica i floor-ova (after party, day floor, beach party, party boat i chill out) možete pogledati na službenim web stranicama festivala valkanefestival.com.

%d blogeri kao ovaj: