Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Uzmite predah od Ultra Europe Festivala

Predah od Ultra Europe festivala na splitskim je Bačvicama! Najpopularnija dalmatinska plaža domaćin je Supreme Beach partiju, a u danu predaha od Ultra Europe festivala, 14. srpnja od 21 sat, domaćine i goste iz cijelog svijeta zabavljat će svjetske DJ zvijezde Sharam, Moguai i Danny Wade.

Grammyem nagrađeni DJ Sharam slavu je stekao još davne 1998. godine radeći s kolegom Ali Dubfire-om pod imenom Deep Dish. Nakon mnogobrojnih uspjeha i suradnje s najpoznatijim svjetskim imenima poput Madonne, Rolling Stones-a, Justina Timberlakea i brojnih drugih, popularni DJ dvojac se odlučio okrenuti samostalnom radu. Svoj izvanredni producentski talenat Sharam je pokazao na reworku Eddie Marphijevog hita pod nazivom “Party All The Time” koji je osvojio vrh svake glazbene ljestvice, zatim slijede brojni poznati hitovi koji su Sharama doveli na sam vrh DJ elite i omogućili mu status jedne od najvećih svjetskih DJ zvijezda.

Moguai pravog imena Andre Tegeler njemački je DJ i producent najpoznatiji po uspješnom hitu U Know Y 2010. godine izdao je svoj prvi album We Ar Lyve s nekoliko popularnih singlova kojima je zadobio naklonost publike i postigao zapažen uspjeh.

Danny Wade osamnaestogodišnji je španjolski DJ koji je slavu stekao radeći kao rezident u jednom od najpoznatijih klubova na Ibizi, Pacha. Do kraja prve sezone postao je jedna od najtraženijih mladih DJ zvijezda te nastupa uz vodeća svjetska imena poput Davida Guette, Martina Solviega, Boba Sinclara, Nickya Romera i drugih.

Supreme Beach svojevrsni je warm up party za nadolazeći Split Beach Festival koji se na Bačvicama održava 8. i 9. kolovoza te uz vrhunsku produkciju i scenografiju, na popularnu splitsku plažu dovodi neke od najvećih glazbenika i umjetnika današnjice poput Rogera Sancheza, Thomasa Golda, glazbeno scenske atrakcije La Fiesta i brojnih drugih.

Ulaznice za Supreme Beach party mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 99 kuna i 149 kuna putem www.ticketshop.hr ili na prodajnom mjestu Split (Zapadna Obala / HNK / Riva / Stadion Poljud)

Više informacija na www.facebook.com/SupremeBeach i info@splitbeachfestival.com.

%d blogeri kao ovaj: