Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Sound Designers Festival u Aquariusu

Sound Designersi okupili su impresivnu ekipu koja se sastoji od 14, po stilu različitih, poznatih hrvatskih DJ-a, VJ Tomislava i MC Popaya te će dvodnevim Sound Designers festivalom  (supported by Beck´s) započeti 2012. godinu. Zna se da je Sound Designers program, koji je usko vezan uz svoje mjesto rođenja –  klub Aquarius, ušao u svoju treću godinu postojanja i ne dopušta da ijedna zagrebačka subota prođe bez tematskog Sound Designers partyja

Ovaj festival je već treći u nizu te će u dva dana trajanja na dva floora ponuditi za svakoga ponešto, a MC Popay koji je poznat po suradnji s velikanima glazbene scene (TBF, Edo Maajka, Frenki, Ajs Nigrutin, Target…) pobrinut će se da doživite nekoliko ekstaza tokom noći. Prvi vikend u 2012. godini slobodno kročite u Aquarius ako ste spremni za večer punu smijeha, beatova od kojih ćete vrištati, sexy plesačica ili iluzionističkog lighta. Dakle, na vama je da izaberete petak, subotu ili oba dana SD festivala i uživate. Naravno, ulaz će biti dopušten i osobama koji ne mare za dobru zabavu i nemaju ni trunku smisla za ples ili ritmično gibanje tijela uzrokovano odličnim house beatovima.

To sve naravno s namjerom da im znanstveno dokažemo kako i koliko pozitivno Sound Designers ekipa može djelovati na njih te im magično staviti osmijeh na lice i probuditi sexy, plesni ritam tijela.

SOUND DESIGNERS FESTIVAL
6.01. i 7.01.2012.
Aquarius klub, Zagreb

Plešemo u Aquariusu!

Petak 6.01.
A1
Leon Vukšić
Apple Juice
Senno
A2
Thalia
B Marki
2Symmetry
Freez
Martyn Negro
MC POPAY

Subota 7.01.
A1
Basta & Juice
Sunlab
A2
Pete Dux
Miss Iconic
Yooma
Negro
Thalia
MC POPAY

AKCIJA: Beck’s 13kn
VIP: Rođendanska akcija za sve koji slave rođendan u siječnju – uz jednu kupljenu bocu, sljedeća gratis.

%d blogeri kao ovaj: