Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Richie Hawtin otvara sezonu u Poratu

Glazbena čarolija u Poratu započinje večeras, 25 .srpnja dolaskom po mnogima najboljeg DJa na svijetu – Richie Hawtina, pionira techno glazbe, glazbenog inovatora i nenadmašnog vizionara. Poznat još i pod pseudonimom Plastikman, ovaj legendarni 39-godišnji DJ zadnji put je u Dalmaciji svirao prije deset godina.

richie_hawtin
Richie Hawtin otvara bogati ljetni program u Poratu

Sada se vraća sa svojim prepoznatljivim zvukom, koji je obilježio rad njegove izdavačke kuće M_nus. Koliko je u svijetu cijenjen kao izvođač govori i podatak da je radio na glazbi za otvorenje zimskih olimpijskih igara u Torinu 2006. godine., a prema njegovu životu snimljen je i dokumentarni film.

Neprestanim eksperimentiranjem s glazbom već dugi niz godina suvereno vlada svjetskim top listama, a svaki njegov nastup publika prati s oduševljenjem. Od Richie-a i u Portu možemo očekivati samo najbolje.

porat1a
Porat oduzima dah

Porat je zaista mjesto koje oduzima dah, a svojim kvalitetnim programom iz godine u godinu oduševljava ljubitelje vrhunske glazbe. Zato dođite i uvjerite se! Jer Porat je mnogo više od onog što ste čuli od drugih.

Cijena ulaznice je 140 KN.

%d blogeri kao ovaj: