Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Re-Vel-In Festival startao pobjedom!

Eksplozivnim dvosatnim setom Fedde le Granda pred više od 2000 ljudi sinoć je započeo drugi Re-Vel-In Festival, festival elektronske plesne glazbe u dubrovačkom Culture Clubu Revelin.

Brojna publika uživala je u osam sati sjajnog programa kojeg je otvorio DJ Phillipe i izvrsnom selekcijom i jako dobrim miksanjem uveo publiku u prvu noć festivala. Nakon Phillipea, oko ponoći, na pozornicu su se popeli odlično raspoloženi dvojac Syke’N’Sugarstarr i u dva sata lakoćom doveli klub do erupcije koja je usljedila kad je za pult stao Fedde le Grand. Miljenik domaće i strane publike opravdao je očekivanja svih koji su tjednima najavljivali jedno od najjačih gostovanja ovog ljeta u Dubrovniku.

Nabrijani big room house potpomognut nastupima plesačica i performera, ispucavanjem konfeta i zadivljujućim light showom od Revelina je napravio najvrelije mjesto na Jadranu.

Našli su se tu i klupski remixevi Coldplaya, Gotyea i Aviciija kojima je Fedde iznova dizao sve tri lađe u zrak. “One of the most beautiful cities in the world” – kako ga je opisao na svom webu, dočekao je i ispratio Feddea frenetičnim aplauzom jasno pokazujući koliko su svi uživali.

U jednakom ritmu kultni zagrebački DJ i producent E-Base zaključio je, oko šest ujutro, prvi dan festivala.

%d blogeri kao ovaj: