Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

David Morales oživio duh Frankiea Knucklesa u prepunom Byblosu!

Miljenik hrvatske publike David Morales u petak je rasplesao prepunu porečku diskoteku Byblos na partiju posvećenom preminulom kumu house glazbe Frankie Knucklesu.

Taj nastup potvrdio je činjenicu da istinska house glazba i dalje puni plesne podije, a istim je događajem “istarska party Meka” smještena u predivnom resortu Zelene Lagune, diskoteka Byblos, upriličila još jednu večer za pamćenje i potaknula sjećanje na preminulu house legendu.

U intervju koji je prethodio ovom nezaboravnom party-u trenutke prije nastupa, američki producent i DJ, David Morales, prisjetio se večeri otvorenja 2007. godine kada je, kao i u petak, također rasprodao sve ulaznice. Rekavši da se, od mnogih ljetnih nastupa diljem Jadrana, u diskoteci Byblos jednostavno osjeća kao doma. Citiramo Moralesa: “Ovdje kada stanem za DJ pult i pogledam sve ove ljude ispred sebe, emocije me ponesu i znam da im moram vratiti ovu ljubav natrag na plesni podij.”

I vratio je tu ljubav publici stvrivši vrhunsku atmosferu u kojoj je “oživio” duh pokojnog kuma house glazbe Frankie-a Knucklesa.

Moralesov set trajao je preko tri sata i istime je odveo brojnu publiku na glazbeno putovanje kroz povijest himni house glazbe. Prepustiti ćemo da priložene slike o atmosferi ove posebne večeri kažu više od 1.000 riječi.

Uvodni set za Moralesa odradio je DJ Luca Montechi i laganim je ritmovima house glazbe zagrijao publiku. Inače, svaki njegov set se svakog petka u mjesecu kolovozu, za vrijeme gostovanja velikih DJ zvijezda, prenosi uživo u radijski prostor Radio Istre.

Autor fotografija: Žiga Intihar

%d blogeri kao ovaj: