Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Vidi Web Nagrade – Brija Dot Com među deset najboljih!

U zagrebačkom hotelu Regent Esplanade već 12. godinu zaredom dodijeljene su, hrvatske nacionalne visokotehnološke nagrade Vidi Web Top 100 – za najbolje hrvatske web stranice.

Vidi Web Top 100 je jedini hrvatski natječaj koji je u 12 godina postojanja za istim stolom okupio više od 100 medijskih stručnjaka, s ciljem što objektivnijeg izbora najboljih hrvatskih internetskih stranica.

Na sam natječaj bilo je prijavljeno više od 2000 stranica.

Portal Brija Dot Com nagrađen je kao jedan od najboljih u kategoriji “Zabava, moda, glazba.”

Komentar žirija: Informativna, ažurirana, lijepo dizajnirana, Brija je nezaobilazna stranica prije izlaska.

U ovoj kategoriji među nominiranima je zamjetna dominacija medijskih, odnosno stranica s novostima, naspram oglasnika, kako brojčano, tako i u kvaliteti izvedbe. Stoga se može reći da je kod velike većine nominiranih stranica prisutan visok standard što se tiče dizajna stranica te praćenja trendova i korištenja modernih i naprednih rješenja za prezentaciju sadržaja. No, i kod onih stranica koje u tom smislu možda malo zaostaju, prisutna je poprilična doza kreativnosti u oblikovanju sadržaja i njegovoj prezentaciji te prilagođavanju potrebama i interesima ciljane publike, te je ukupan dojam pozitivan – istaknuo je Neven Pavelić, predsjednik žirija.

2 thoughts on “Vidi Web Nagrade – Brija Dot Com među deset najboljih!”

  1. zoran says:

    Bravisimo!!!

  2. admin says:

    grazie!

Comments are closed.

%d blogeri kao ovaj: