Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Rokaj Festival: Potvrđen nastup TBF-a!

Veliki povratak Rokaj festa na regionalnu festivalsku scenu, nakon dvogodišnje pauze, dogoditi će se 7. i 8. lipnja ove godine i to na prostoru Zagrebačkog Velesajma koji ovime postaje nova atraktivna festivalska lokacija. Nakon prvog paketa bandova objavljenog prošli tjedan, koji na Rokaj Fest donosi Slayer, Mastodon i Gojiru, s novim imenom trebali bi biti prezadovoljni svi fanovi izvrsne domaće urbane glazbe.

TBF – danas bez sumnje najveći domaći urbani band i band koji je bez većih problema nakrcao nedavno veliki Dom sportova, dolazi na Rokaj fest istresti svoj prebogati katalog fenomenalnih hitova, na main stage, u četvrtak 07. Lipnja. Na svom prvom velikom nastupu u Zagrebu u 2012., TBF bi na Rokaju trebali zacementirati poziciju regionalnih lidera i potvrditi status našeg najjačeg banda u ovom trenutku. Na žanrovski standardno izrazito raznolikom Rokaju, upravo su TBF band koji će vjerojatno izazvati najveći i najglasniji singalong. Veselimo se!

POČETAK PRODAJE ULAZNICA

No mnoge će još više obradovati i podatak da dvodnevne festivalske ulaznice u prodaju idu već ovaj petak, i to po izuzetno povoljnim cijenama od svega 170 kn!

Time Rokaj i dalje drži tradiciju najpristupačnijeg festivala u regiji, a fanovi će dvodnevne festivalske ulaznice po cijeni od svega 170 kn moći kupiti od petka 27.01. do četvrtka 9. veljače.

Od petka 10. veljače zaključno s četvrtkom 23. veljače dvodnevna ulaznica iznositi će 190 kn, a od 24.02. počinje razdoblje s cijenom od 230 kn za dva dana festivala.

Prvi limitirani paket jednodnevnih ulaznica u prodaji će se naći krajem veljače.

PRODAJNA MJESTA

ZAGREB:
Rockmark, Berislavićeva 13
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Aquarius CD Shop, Vlaška 44
Aquarius CD Shop, Maksimirska 16
Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
Dallas Music Shop, Teslina 16
Dirty old shop, Tratinska 22

RIJEKA, SPLIT I ZADAR:
Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
Dallas Music Shop Split, Narodni trg 14
Dallas Music Shop Zadar, Široka ulica 2

Te sva Eventimova prodajna mjesta diljem Hrvatske i inozemstva, kao i www.eventim.hr.

INFO:
www.rokajfest.com
www.facebook.com/rokajfest
www.twitter.com/rokajfest

%d blogeri kao ovaj: