Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Masomenos – Matou EP

Duo Masomenos ponovo je u igri i na vaše zadovoljstvo predstavlja vam EP pod nazivom “Matou“. Ovaj nešto manje poznat duo dolazi iz Francuske i iza sebe ima odlične projekte, a ovo je samo još jedan u nizu njihovih blistavih radova.

Kako bi doprinijelina kvalitetu ovog izdanja pozvali su dva fenomenalna producenta Lemos-a i Kreon-a da urade remix prve skladbe.

Posljednja skladba na ovom EP-u “One Inch a Day” je možda nekako najupečatljivija. Sadrži dobro poznat vokal i pomalo sirov beat koji čini da sve ostalo zvuči istrošeno i manje važno. “Hands Up” je skladba numera kojom ovaj EP počinje, puna energije i deep beat-ova po kojima su Lemos&Kreon poznati, savršena da podigne atmosferu na danceflooru.

“NY” je u stopu prati. Za sada je ovo jedno od najboljih izdanja koja su se pojavila u 2009. godini… Naravno po našem skromnom mišljenju. (HappyNoviSad)

One thought on “Masomenos – Matou EP”

  1. greenparade says:

    …drago mi je da pisete o njima oni su moji favoriti od izlaska prve ploce rade toliko zanimljiv minimal sad se samo nadan da nece proci godine i godine da gostuju u hrvatskoj kao sto je to na zalost sa vecinom novih producenata… sa postovanjem..

Comments are closed.

%d blogeri kao ovaj: