Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Josh Wink i Danny Howells na Re-Vel-In Festivalu

Sjajan line up najvećeg festivala elektronske glazbe na jugu Dalmacije – Re-Vel-In Festivala – zaokružila su dva imena koja će oduševiti publiku željnu vrhunskih partyja. Josh Wink i Danny Howells potvrdili su svoj dolazak i nastup 30. srpnja.

Josh Wink jedan je od ključnih protagonista svjetske elektronske scene koji će u svojim nastupima proći širok pojas žanrova – od techna preko housea do drum’n’bassa i eksperimentalne muzike.

Josh Wink

Josh Wink

Kao producent i remixer surađivao je s mnogim velikim imenima među kojima su i Depeche Mode, Radiohead, Moby, Trent Reznor i Gorillaz.

Danny Howells svjetski je poznati DJ i producent, čija glazba se može opisati kao progressive house, ali ljudi više vole koristiti kovanicu “deepsexyfuturistictechfunkouse”, što je upravo ono što će zapaliti treći dan Re-Vel-In Festivala. Nadaleko je poznata njegova interakcija s publikom za vrijeme nastupa, kao i šareni outfiti i neizbježni eye liner.

Danny Howells

Objavio je desetak albuma među kojima su se neki našli vrlo visoko na Billboardovoj top listi elektronske muzike.

Wink i Howells pridružili su se Inni, Sharamu i Tomu Novyju u line upu prvog izdanja Re-Vel-In Festivala koji će od 28. do 31. srpnja do temelja protresti Culture Club Revelin smješten u legendarnoj dubrovačkoj tvrđavi.

Uz strane zvijezde na festivalu će nastupiti mnoštvo regionalnih I domaćih DJ-a čija imena će biti objavljena slijedeći tjedan.

Zadnji izvođači, oni koji će pobjediti na natječaju za nastup, bit će poznati 25. srpnja.

ULAZNICE
U prodaji se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 249 kn na prodajnim mjestima u sustavu Eventima (www.eventim.hr).

Web:
http://www.revelinfestival.com/
http://www.facebook.com/ravelinfestival
http://www.twitter.com/revelinfestival

%d blogeri kao ovaj: