Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

16. godišnjica kluba Mungos Kashina

“Musica Futura” 08. listopada u legendarni klub Mungos+Kashina dovodi kultno ime hrvatske elektronske scene – Mr. Dj Daria, koji će se kao headliner ove glazbene večeri pobrinuti za nezaboravnu proslavu 16.- te godišnjice najpoznatijeg hrvatskog underground kluba. Zagrijavanje atmosfere osigurat će Apple Juice.  

Mr. Dj Dario svojim 6-tosatnim glazbenim setom zasigurno će rasplesati publiku i podsjetiti ih na najbolje momente elektronske glazbene scene i predstaviti najnovije underground ritmove. Svi ljubitelji vrhunske elektronske glazbe pozvani su da dožive odličnu atmosferu u jednom od najlegendarnijih hrvatskih klubova- Mungos+Kashini.

Status kultnog dj-a Mr. Dj. Dario (Dario Vuković) stekao je sredinom 90-tih godina u klubu- Mungos+Kashina. Bio je i dugogodišnji rezident zagrebačkog kluba The Best, a uz nastupe u navedenim klubovima ostao je zapamćen i kao jedan od osnivača projekata Kraljevstvo, Perfection i Old School.

Kroz svoje nastupe Mr. Dj Dario nastoji ostaviti dojam originalnog i prepoznatlivog stila dj-inga, zbog čega interes za njegove nastupe godinama ne jenjava. Danas svira modernu glazbu u duhu ovog vremena- novu minimalističku glazbenu formu koja je prožeta dubokim zvukovima tech housea, housea i modernog techna.

Ovom prigodom Musica Futura, Mr. Dj Dario i Apple Juice pozivaju sve ljubitelje istinske elektronske glazbe na još jedan nezaboravni elektronski tulum.

Cijena ulaznice: 30/50 kn.

%d blogeri kao ovaj: