Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Zagreb gorio cijelu noć na tulumima Party Uniteda

Petnaest klubova, tri mini-busa i jedna ulaznica za sve dobitna su kombinacija jučerašnjeg događanja u Gradu Zagrebu, kojem nije bilo konkurencije. Kako je nemoguće bilo obići sve lokacije, a budući da ni busevi nisu vozili prema zadanoj satnici, već ovisno o volji i brzini vozača, svratili smo na tri potpuno različita mjesta – KSET, Boogaloo i Aquarius, a zavirili smo i u InBar.

Sve više od toga bilo bi ponavljanje, jer broj klubova nije pratila i raznolikost u glazbenim stilovima: house je bio kralj, a rock mali princ sinoćnje Party United večeri.

KSET: Super junaci navalili na Zagreb

Tulumčina u Ksetu bila je izvrsno mjesto za početak, a nekima i vrhunac događanja Party Uniteda.

Dress code koji je Ksetovcima propisivao kostime super junaka, mašnice na glavama kao ključni modni detalj i degustacija rakije, u kombinaciji s plesnom glazbom, nabrijali su atmosferu do razine koja se u mnogim drugim klubovima postigne tek pred zatvaranje.

House, electro, dubstep, bassline… KSET je prokužio svoju dobitnu kombinaciju koja je privukla širu publiku od uobičajene.

Boogalo: Dekadencija uz trash ikone

Senna M, Kasandra i slični izvođači u vrijeme svoje najveće slave početkom devedesetih nisu mogli znati da će njihove stvari dovoditi ekipu u slatki, polupijani trans dvadesetak godina nakon stvaranja.

Trend puštanja trash glazbe sinoć su iskoristili u Boogaloou , a brojna publika nije imala ništa protiv. Upravo suprotno.

Plesna i vesela atmosfera bila je za svaku pohvalu, no treba zamjeriti na ogromnim gužvama u garderobi.

Aquarius: Pehar za najatmosferu Party Uniteda

Iako se službeni afterparty održavao u Sirupu i Saloonu, intuicija nam je govorila da krenemo put Jaruna, sve do kultnog Aquariusa.

Nedostatak stolova koji bi poslužili za ples, s obzirom na to da je podij bio prekrcan, te nestašica gostiju koji ‘stoje’, ostavljali su sve prisutne naprosto bez daha.

Čak i da je bilo onih koji su htjeli na ‘after’ u druge klubove, mini bus je završavao svoj krug u, po mnogima prerana tri sata.

Iz tih razloga pehar za ‘najnabrijaniju atmosferu cijele Party United večeri’ dajemo upravo Aquariusu.

Piše: Zagrebancija.com

%d blogeri kao ovaj: