Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Urban Fest Osijek 2011 kreće sa prijavama!

Od danas, 22. ožujka 2011. godine, startaju prijave za nastup na Urban festu Osijek 2011.! Osmi put zaredom, Agencija Noktua kreće u avanturu zvanu UFO! Kao i godinama do sada, jedini cilj UFO festivala je bio i ostat će – zabaviti svoju vjernu publiku, a najboljim demo bendovima dati mogućnost nastupa u koncertim uvjetima jer oni to i zaslužuju! Tri dana odlične glazbe, vrhunskog zvuka i više nego dobre zabave je ono što će i ove godine biti jedini moto organizatorima festivala.

Ove godine, Urban fest Osijek će svoje osmo izdanje doživjeti od 07. do 10. srpnja i vjerujemo da će odabrani demo bandovi, kao i headlineri festivala oduševiti ljubitelje svih glazbenih stilova, počeviši od pop-rocka, punka pa do metala, kao i svih ostalih inačica urbane glazbe.

A sada ono najvažnije – prijave za sudjelovanje na Urban festu Osijek 2011. otvorene su od danas (22. ožujka) na službenoj stranici festivala www.ufo.com.hr i bit će otvorene sve do 21. svibnja 2011. godine. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se uzimati u obzir pri izboru bandova za nastup na UFO-u 2011.

I to je to, ljudi! Očekujemo vaše prijave, a za sve dodatne infomacije budite slobodni se javiti na kontakt ufo.prijave@gmail.com. Srdačan pozdrav i vidimo se Urban festu Osijek 2011.!

%d blogeri kao ovaj: