Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

U2 euforija: U Rijeci više nema ulaznica od 250 i 500 kuna!

Ludnica! Riječ je to koja najbolje oslikava pomamu za kartama koncerta irske grupe U2 što će se zbiti na maksimirskom stadionu 10. kolovoza. Prodaja ulaznica u Rijeci odvija se od devet sati ujutro u Aquarius i Dallas Music Shopu, te agencijama »Generalturist« i »Adriatica.net« uz rijetko viđene redove obožavatelja od kojih neki čekaju na svoj zlata vrijedan papirić od pol noći!

Rezultat je postao vrlo brzo vidljiv – u »Generalturistu« ulaznica više uopće nema dok su na ostalim prodajnim mjestima ostale samo one skuplje od 750 i više kuna. Da rekordi padaju iz sekundu u sekudnu potvrdio nam je i Vlado Ivanković iz Lupa Promotiona prema čijim riječima je komplet ulaznica za Sloveniju prodan za 31 minutu dok je situacija slična i u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Mađarskoj gdje također više nema ulaznica. Zbog ovakvog interesa pojavile su se spekulacije o mogućnosti održavanja još jednog koncerta što bi zacijelo razveselilo mnogobrojne koji nisu uspjeli nabaviti kartu u ovoj »turi«.

S ništa manjim interesom nije prošla ni prodaja putem interneta zbog čega se server internetskih stranica, Prodaja je u jutarnjim satima u Zagrebu zapinjala je zbog problemama sa sustavom pa su kupci pojedinih karata trebali čekati i petnaestak minuta da željeni papirić dobiju u ruke.

Inače, najjeftinija ulaznica za kolovoški koncert stoji 250 kuna, dok najskuplja, ona za VIP ložu, stoji 2 000 kuna. Upravo ove najpovoljnije, za sjeverne tribine, navodno su rasprodane. (Izvor: Novi list)

One thought on “U2 euforija: U Rijeci više nema ulaznica od 250 i 500 kuna!”

  1. Mima says:

    Prodajem kartu za 10.8., travnjak.
    Cena: 70 eura.

    KOntakt: moonspell.ns@gmail.com

Comments are closed.

%d blogeri kao ovaj: