Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

U petak počinje prvi Split Beach Festival!

Još samo tri dana dijele nas od prvog Split Beach Festivala! Dobitnik Grammyja Roger Sanchez te glazbeno – scenska atrakcija La Fiesta iza koje se kriju rezidenti TomorrowLand festivala Jidax Duo, rezident kultnog kluba Pacha Ibiza Danny Wade te španjolska DJ nada Alexander Som stižu u grad pod Marjanom. Pravi spektakl očekuje nas 08. i 09. kolovoza od 21 sat pod zvjezdanim nebom splitskih Bačvica.

 

„Ideja Split Beach Festivala je već dugo tu, a kolovoz u Splitu pravi je trenutak za realizaciju. Ultra Europe festival obilježio je sedmi mjesec a ovim festivalom želimo obilježiti osmi. Uz vrhunske glazbene goste, scenu i produkciju, posjetitelje očekuje show kakav u Splitu nisu imali prilike vidjeti. Mnoštvo iznenađenja na sceni, u zraku ali i u moru samo su dio vrhunskog provoda koji smo pripremili stoga pozivam sve ljubitelje odlične glazbe da nam se pridruže na Bačvicama.“izjavio je suorganizator festivala Tomislav Burazin.

 

Uz svjetske DJ-e, očekuje nas i glazbeni show najboljeg svjetskog klubskog violinista Miguela Lare, akrobacije u zraku, ples na svili, očaravajući profeisonalni pole dance act jednog od najboljih u svijetu Dimitrija Politova te vokale poput glazbenice Nalaye Brown poznate kao najbolji glas Ibize koja veći svojim izvedbama sve ostaviti bez daha, profesionalne plesne koreografije na sceni i u moru te brojna iznenađenja koja će Vas oduševiti. Uz zavidni glazbeni program Split Beach Festival donosi neviđenu produkciju, sportske sadržaje i jedinstveni spoj elektronske glazbe i ljetnih tuluma na plaži.

 

PROGRAM SPLIT BEACH FESTIVALA

 

Petak, 08. kolovoza:  

DJ Roger Sanchez

DJ Danny Wade

DJ rezidents

 

Subota, 09. kolovoza:

DJ Danny Wade

Opening La Fiesta

DJ Aleksander Som & violinist Miguel Lara uz aerial acrobatic show najboljih svjetskih performera

LIVE – Nalaya Brown

LIVE – Miguel Lara

DJ Duo Jidax

 

 

Ulaznice za festival prodaju se putem službene web stranice www.splitbeachfestival.com te www.ticketshop.hr po cijeni od 149 kuna za oba dana, 114 kuna za jednodnevnu ulaznicu, 380 kuna za jednodnevnu VIP ulaznicu te 760 kuna za dvodnevnu VIP ulaznicu.

 

www.splitbeachfestival.com

%d blogeri kao ovaj: