Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Tuborg i Papaya ‘Najbolji DJ Mix’ nagrađuju nastupom na zadnjoj večeri Green Beat Festivala

Tuborg i klub Papaya traže novu „DJ zvijezdu“ koja će nastupiti uz bok jednog od najvećih Dj-a današnjice – Pete Tonga. Naime, od 12. kolovoza u klubu Papaya odvija se drugo izdanje popularnog Tuborg Green beat festivala na kojem nastupaju najveći svjetski dj-i i producenti:

Tuborg Green Beat Festival
12/08 Swedish House Mafia
13/08 Eric Prydz
14/08 Mark Knight & Dirty South
15/08 „DJ CONTEST WINNER“ & Pete Tong

Možda ste upravo Vi taj Dj koji će nastupiti uz bok mega popularnog radijskog voditelja i dj-a Pete Tong-a na zadnjem danu Tuborg Green Beat festivala 15. kolovoza. Stručan tim glazbenih producenata, Dj-a i Papayinih promotora bira najbolji „Dj mix“ koji će samom Dj-u omogućiti da svira prije najveće zvijezde festivala. S Tuborgom krenite na nezaboravno putovanje koje će Vas odvesti u srce Hrvatske Ibize, u klub Papaya na kojem ćete Vi biti najveća Dj zvijezda.

Tuborg green beat 2009
*klikni za uvećanu verziju

Svoje glazbene uradke (Dj mix u trajanju od 20min) pošaljite najkasnije do 06.08. na: info@papaya.com.hr .

Pobjednika „Dj mix“ natjecanja objaviti ćemo 08.08., a isti će dobiti priliku osvojiti publiku Papaye na zadnjem danu Tuborg Green Beat festivala.

Najbolji „Dj Mix“ dobiti će promociju putem Papayinog web site, download putem Papayinih socijalnih mreža (facebook, mypsace, youtube)..

2 thoughts on “Tuborg i Papaya ‘Najbolji DJ Mix’ nagrađuju nastupom na zadnjoj večeri Green Beat Festivala”

 1. dj says:

  Pogledajte samo datum objavljivanja ovog natječaja i usporedite sa datumom
  do kojeg možete najkasnije poslati svoj uradak?!?!
  Imate samo JEDAN DAN za pronaći ovaj članak i za taj isti dan napraviti svoj
  set i poslati ga na njihovu adresu….

  Namještaljka kao i onaj natječaj za izbor pjesama Papayine kompilacije… više od pola stvari je preloša produkcija da bi se uopce negdje izdalo…

 2. Synthman says:

  danas je 14.08 na carlsbergovoj stranici pise da ce rezultat biti objavljen 14.-og. a nema nigdje nicega. Hahahaha koji jadnici, čiji će prijatelj/sinčić biti warmup za pete tonga? ili ce e-base iznenadno pobjediti na dj-contestu?

Comments are closed.

%d blogeri kao ovaj: