Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Snake Sedrick u Stereu

Team Pozor! Elektronika se zahvaljuje svim posjetiteljima koji su na otvorenju sezone s Moshicom doprinijeli dobrim vibracijama u izvrsnoj atmosferi u Stereu i zakazuje novi party sastanak na istom mjestu. U petak, 5. prosinca Pozor! Sv. Nikola stiže među ljude!

Naredni gost Pozor! Elektronike dolazi iz Mađarske. Njegove stvari – koje potpisuje za etikete kao što su Tilth Music, Pure Substance, Fiberline Audio, Noir Music – sviraju brojni progressive house DJ-i. Upravo je prošli gost Pozor! Elektronike Moshic uvrstio jednu njegovu stvar na svojem CD-u za DJ Mag. U svom premijernom hrvatskom nastupu dolazi nam DJ Snake Sedrick.

Snake Sedrick jedna je od glavnih figura jake mađarske elektroničke scene u kojoj se kao producent pojavljuje krajem 90-ih prošlog stoljeća. Entuzijastični zanos učinio je od njega velikog radnika što se očituje po broju produkcija koju je plasirao na tržište. Među važnije poteze svoje karijere spominje ulazak u DJ Agenciju Tilth koja je sastavni dio etikete Tilth Music na kojoj ima preko 20 izdanja.

Svoje DJ mikseve na mjesečnoj bazi predstavlja na Proton Radiu u emisiji Indigo gdje zajedno sa sunarodnjacima Yvelom & Tristanom i Androm promovira plesnu inačicu elektronike na mađarski način.

Warm up glavnom gostu uradit će zagrebačka DJ nada Brighton koji će u sklopu tehničke “rubrike” Pozor! DJ Talent nastupit po prvi puta u Rijeci. Party će u svom stilu zatvoriti rezident Mark Ash uz, naravno, video prisustvo VJ majstora Zvuk Broda.

– Vrata kluba otvaraju se u 23 sata, a cijena ulaznice iznosi 50 kn do ponoći, te 60 kn nakon.

%d blogeri kao ovaj: