Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Riječki Stereo krenuo u »oldies but goldies« stilu

Hitovima koji su palili klupske podije prije petnaestak i više godina, stekli status »kultni« i zauvijek si osigurali mjesto na set listama mnogobrojnih »oldies but goldies« programa – otvorena je u subotu još jedna sezona riječke »Stereo dvorane«.

Glazbenim putovanjem unatrag, kojime su rukovodili poznati i dugogodišnji akteri domaće elektro scene – Lemon, Tom Jay, Make i Alen Sforzina – i službeno je tako započela »jesenska klupska shema« popularnog okupljališta Riječana koji u «Stereu», obzirom na glazbene afinitete, vikendima pronalaze dobru zabavu.

Čast da nakon ovoljetne pauze otvore podij najvećeg riječkog kluba imali su ljubitelji elektroničke – progressive, trance i house glazbe kojih se u prilično zagušljivom prostoru preksinoć natiskalo i nekoliko stotina.

Višesatna, zabava koja je, obzirom na izbor glazbe, nekolicinu starije ekipe vratila u dobra, stara, zlatna partijanja devedesetih, bila je tako tek uvod u sve jesensko-zimske novitete koje posjetitelje «Sterea» očekuju u predstojećem razdoblju.

Već idućeg petka u Stereu nastupaju »Mandrili«, »Morso«, »One Piece Puzzle« i »Diskurz«.

Kako je najavljeno, uz partijanja i rokijanja, bit će u «dvorani» mjesta i za kojekakva događanja zatvorenog tipa kao što su maturalne zabave, promocije, modne revije, večeri srednjoškolaca i studenata, koja će, nadamo se, i u novoj sezoni mnogima pružiti kvalitetan program, pa onda i dobru zabavu.

Dea DEMIĆ, Novi list

%d blogeri kao ovaj: