Red Xmas Party: Armin Van Buuren i Ferry Corsten zapalili Ljubljanu!

Red (x-mas) party 2012</p>
<p>foto:  Miro Majcen” src=”http://www.brija.com/wp-content/uploads/2012/12/rxp2012_fotoMiroMajcen007.jpg” width=”600″ height=”400″ /></p>
<p><strong>Nekoliko tisuća ljudi uživalo u jednom od najočekivanijih partyja cijele sezone</strong>. Najcrvenija subota godine ugostila je poznate DJ-e koji su zajedno s virtuoznim plesačima pružili nezaboravnu zabavu u crveno dekoriranoj dvorani Stožice. Vrhunac ovogodišnjeg <strong>Red X-mas</strong>-a bili su prijelazi između poznatih DJ-a, Armin Van Buurena i Ferry Corstena, kada su poznati DJ-i nekoliko minuta zajedno puštali glazbu. Iako se Armin i Ferry druže u privatnom životu, a i često stvaraju zajedno u studiju, nitko ih nije očekivao zajedno na pozornici – ni publika ni organizatori. <span id=

Kada se Ferry Corsten pridružio na pozornici i zajedno s Arminom pustio Brute publika je potpuno poludila u ekstazi, činilo se da je to vrhunac, a onda su počeli sa stropa padati crveni konfeti. Dvorana je bila ukrašena s više od 300 crvenih balona, srebrnim lusterom i crvenim vrpcama. “Ovo je jedna od najljepših dvorana koje smo ikad vidjeli,” ni Armin Van Buuren nije mogao sakriti svoje oduševljenje.

Ove godine su nastupali, osim ekstravagantnog plesnog showa i glavnih zvijezda, u dupkom punoj dvorani Stožice, Dimitri Vegas & Like Mike, Mitch Crown i I Von D, dok su slovenske boje branili Ele7en. Crveni X-mas Party ponovno je upotpunjen performansom vrhunsih akrobatskih plesača koji su organizirali majstorski show, baš kao što to rade u poznatim klubovima na Ibizi.

Red party je sinonim za vrhunsku zabavu. Ovogodišnji RED X-mas Party je bio drugi po redu. Prošlogodišnji je bio premijerni Red X-mas Party s Davidom Guettom i četvrti u ukupnom poretku, od prošlogodišnjeg X-mas i partya, a slijedili su ga Red Spring Party s Martinom Solveigom i red Summer Party s Tiëstom. Red Party se sada s ovim kontinuitetom postavio za jedan od najvećih i najsofisticiranijih tuluma u Sloveniji i okolici.

Na red Partyje dolazi sve više posjetitelja iz inozemstva, ovaj put je bilo osobito puno posjetitelja iz Italije i Hrvatske. Nakon ovogodišnjeg iznimno uspješnog Partyja s Armin van Buurenom Crveni X-mas Party je postao, bez sumnje, sinonim za vrhunsku elektroničku zabavu u Sloveniji.


E-Base na božićnom O2 Undergroundu u Osijeku
EXIT 2013 potvrdio održavanje na Petrovaradinskoj Tvrđavi u Novom Sadu

Comments are closed.