Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Ne propustite posljednju ovosezonsku Karantenu!

Nakon izvrsnih zabava sa Danny Wheeler-om, Balck Sun Empire-om i The Sect-om na Karantenama došao je red da Loopunkies crew zasja u punom sjaju pred domaćom publikom na završnom partyu ove sezone koji će se održati 17. travnja u splitskoj Kocki.

Proljeće već lagano pred vratima spremno čeka svoj red za ugrijavanje mora i plaže za ljetno paljenje pa je vrijeme i da se pripremimo za još jedno urnebesno ljeto.

loopjunkies
Svakako ne propustite posljednju ovosezonsku Karantenu

Za početak treba predstaviti debitantski nastup na karanteni i promotore novog zvuka dubstep-a u LoopJunkies kolektivu Golem i Oxide! Oni će odraditi set prepun masnih i bassovitih linija ovog glazbenog pravca koji već duže vrijeme trese evropu. Osim njih nastupiti će već poznati LoopJunkies DJ dvojac Implant i Drizzt koji će sa svojom maštovitom i ubojitom selekcijom drmoguzalica razbacat vas sve po plesnom podiju do sitnih jutarnjih sati. Mladi VJ Bionic je zadužen za vizualni spektakl koji i ovog puta nikog ne ostavlja ravnodušnim…

Ne propustite posljednju Karantenu za sezonu 2008./2009. i pripremite se za još jedan najluđi tulum u gradu i zabavite se s nama kao što ste i dosada!

Music:
IMPLANT [LooJpunkies/Nightmare/Temper D productions/Obscene/Mind Tech]
DRIZZT [LoopJunkies]
GOLEM [LoopJunkies]
OXIDE [LoopJunkies]

Visuals:
BIONIC [LoopJunkies]

START: 23:00
ULAZNICA: 20 KN <00:00h> 30 KN

Info:
www.myspace.com/loopjunkies
www.kocka.hr

%d blogeri kao ovaj: