Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Međunarodno Art of Living ljetovanje

Nakon proslave 30-godišnjice Udruge Art of Living u Berlinu, udruga Umjeće življenja sa zadovoljstvom poziva sve zainteresirane na još jedno zajedničko ljetovanje na Jadranu.

MEđUNARODNO ART OF LIVING LJETOVANJE

Otok Iž, Hrvatska 16.-23. srpnja i 13.-20. kolovoza 2011.
Otok Silba, Hrvatska, Yes!+ Kamp 23.-30. srpnja 2011.

Otok Iž, Hrvatska
16.-23. srpnja i 13.-20. kolovoza 2011.

Na prekrasnom otoku Ižu od 3. do 10. srpnja u organizaciji Udruge moći će se uživati u jedinstvenoj kombinaciji opuštanja, znanja, prekrasne prirode, plivanja, sunčanja, sporta, plesa i pjesme.

Otok Iž se nalazi u zadarskom arhipelagu, između Dugog otoka i otoka Ugljana, sjeverno od Kornata. Uživanje u mirisima i bojama Mediterana, opuštanje u nedirnutoj prirodi i čistom moru, kušanju izvrsne vegetarijanske hrane spremljene na tradicionalan domaći način i odmoranje u hotelu smještenom uz more koji se specijalizirao za programe ekološkog, zdravstvenog i holističkog sadržaja.

Tijekom navedenih tjedan dana na Ižu posjetitelji će ovisno o dobi i interesima, imati priliku sudjelovati u jednoj od radionica i aktivnosti:

Art Excel + YES

Program za djecu i mlade koji razvija kreativnost, prijateljstvo i samopouzdanje. Kroz vrlo zabavan, interaktivan program pun iznenađenja uči se kako se opustiti i lakše nositi s problemima i negativnim emocijama, kako suradjivati i raditi u timu, kako biti sretan i dijeliti tu sreću s drugima, te kako razviti osjećaj pripadnosti.

Radionica sadrži osnove yoge i djelotvorne tehnike disanja koje pomažu pri uklanjanju strahova, napetosti, depresije i ostalih negativnih emocija.

Art Excel radionica je namijenjena djeci od 8-13 godina. Yes! radionica je namijenjena mladima u dobi od 14-17 godina.

Cijena radionica za Hrvatsku je 500 kn.

YES! +

Yes!+ je inovativan i dinamičan obrazovni program za studente i mlade profesionalce u dobi od 19 do 30 godina. Kroz radionicu uči se kako usavršiti životne vještine kao što su javni govor i nastup, upravljanje vremenom, organizacija i postavljanje prioriteta, vještine vodstva, tehnike za poboljšanje koncentracije, kako očuvati psihofizičko zdravlje, kreativnost, te kako biti dinamičan u akciji i staložen u isto vrijeme.

Radionica se sastoji od izazovnih i zabavnih fizičkih vjezbi i yoge, praktičnog znanja, tehnika disanja i interaktivnih procesa koji poboljšavaju memoriju, koncentraciju i fokus.

Cijena radionice za Hrvatsku je 1000 kn zaposleni / 700 kn nezaposleni i studenti

Tecaj Umjetnost disanja

Radionica namijenjena odraslima koja se sastoji od praktičnog znanja kako se nositi sa dnevnim izazovima ubrzanog načina čživota kao sto su stres, tjeskoba, negativne emocije; zatim interaktivnih vježbi, osnova yoge, istezanja i vježba opuštanja, te meditacije i vrlo močnih tehnika disanja, među kojima je i Sudarshan Kriya, jedinstvena tehnika disanja.

Smanjena razina stresa, više radosti i entuzijazma, poboljšana učinkovitost i produktivnost (na poslu i kod kuce), veće samopouzdanje, jasnija percepcija i lakše donošenje odluka, smanjenje zdravstvenih problema i poboljšanje općeg psihofizičkog stanja, samo su neki od benefita koje ova radionica nudi.

Cijena tečaja za Hrvatsku je 1000 kn zaposleni / 700 kn nezaposleni, studenti, umirovljenici

Tečaj Sri Sri Yoge

Poducava nas mudrosti i tehnikama joge na vrlo zabavan način. Naučiti ćemo nježan i vrlo osnazujući set asana koje blagotvorno djeluju na tijelo, jogijsko disanje kojim unosimo više kisika u naš sustav, poboljšavamo rad srca i njegujemo cijelo naše tijelo, te tehnike opuštanja za potpuni i duboki odmor.

Cijena tečaja za Hrvatsku je 500 kn

Tečaj Sri Sri Yoge za djecu od 2-6 godina

Dinamične i nježne vježbe, tehnike disanja i puno zabave za najmlađe. Radionici mogu prisustvovati i roditelji te pritom doživjeti jedinstveno iskustvo prisnosti i povjerenja.

Cijena tečaja za Hrvatsku je 300 kn

Sahaj Samadhi meditacija

Cijena tečaja za Hrvatsku je 1000 kn

Proces vječnosti

Cijena tečaja za Hrvatsku je 300 kn.

Praktične informacije:

Ljetovanje ukljućuje smještaj u hotelu Korinjak (www.odmorzadusu.hr) ili kampu u sklopu hotela, odmah pokraj mora, uz puni pansion s ukusnom vegetarijanskom prehranom.

Cijene smještaja (plativo u kunama) po osobi su:

Preuređeni paviljon Maslina:
1. jednokrevetna soba, puni pansion, 7 dana – 446 eura
2. dvokrevetna soba, puni pansion, 7 dana – 378 eura

Paviljon Lavanda
1. trokrevetna soba, balkon, puni pansion, 7 dana – 324 eura
2. dvokrevetna soba, puni pansion, 7 dana – 250 eura

Kamp
5. vlastiti šator, korištenje sanitarija kampa, puni pansion, 7 dana – 200 eura
Mogućnost najma šatora – 40 kn po danu + 35 kn posteljina i jogi

Djeca do 3 godine besplatno (30 kn dnevno za dodatni krevet u sobi).
Djeca od 3 do 8 godina plaćaju 50% cijene.

Smjestaj se plaća direktno u hotelu po dolasku na otok.

Cijene tečajeva vrijede prema cjeniku određenom za svaku zemlju.

Naknada za odabrani tečaj uplacuje se na: Umijeće življenja Hrvatska d.o.o., Nikole Pavića 30, 10090 Zagreb, žiro-račun 2402006-1500019625, otvoren u Erste & Steiermärkische banci. Na uplatnici se svakako pod „Uplatitelj“ upisuje ime, prezime i adresa, a pod „Svrha“ se upisuje „Uplata za (naziv tečaja)“.

Nakon priave dobit ćete prijavnicu, a vaša rezervacija biti ce potvrđena po dostavi ispunjene prijavnice i izvršene uplate za tečaj.

Kontakt:
Ivana Mihalinec I M 091 2865 220 I E imihalinec@gmail.com
Snježana Nišević I M 091 111 7779 I snjezana.nisevic@gmail.com

Otok Silba, Hrvatska
23.-30. srpnja 2011.
Yes!+ Kamp

Yoga Energija Samopozdanje!+ još mnogo toga…

Veliki Yes!+ Kamp na čarobnom otoku pješaka Silbi od 23.-30. srpnja 2011. Na prekrasnoj Hrvatskoj obali, smješteni nekoliko metara od plaže, imati ćemo priliku utonuti – kako u more, tako i u dubinu svoga bića, uz dinamičan program i brojna Yes!+ iznenadjenja!

O YES!+ tečaju:
YES!+ (Youth Empowerment Seminar) je tečaj za unaprijedenje životnih vještina i znanja kreiran za mlade, kao i za mlade u srcu! Na ovoj radionici učimo kako se osloboditi od stresa i negativnih emocija, kako izraziti i razviti svoje potencijale, bilo da se radi o studiranju, poslu, osobnim ili profesionalnim odnosima. Ovaj dinamični program utjecao je na živote tisuća širom svijeta, a samo neke od dobrobiti su: bolji fokus, pojačano pamćenje, snažniji imunitet, povišena energija, kreativnost, vedrina duha. Kroz interaktivne i zabavne vođene vježbe, tehnike disanja i procese polaznici usvojeno znanje i stečeno iskustvo integriraju u svakodnevni život.

O otoku Silbi:
Otok Silba, poznat kao otok pješaka, koji odiše iznimnom ljepotom i mirnoćom, nalazi se u zadarskom arhipelagu, između otoka Oliba i Premude, te je dugačak svega 8 km.
Najljepša pjesčana plaža na otoku, Sotorisće, nalazi se u samom mjestu. Putevima što vode po otoku lako se dolazi do brojnih plaža i uvala. Kako na otoku nema automobila ni motora, mir i tišina nam omogućuju vraćanje izgubljenog dodira s prirodom.

Praktične informacije:

Ljetovanje uključuje smjestaj u kampu za mlade u omladinskom kampu Mirta u bungalovima ili zgradi, odmah pokraj mora, uz puni pansion s ukusnom vegetarijanskom hranom.

Cijena smještaja s punim pansionom je 190 eur.

Cijena tečaja za Hrvatsku je 1000 kn zaposleni / 700 kn nezaposleni, studenti.

Cijena tečajeva vrijede prema cjeniku određenom za svaku zemlju.

Za rezervaciju mjesta potrebno je uplatiti nakandu za tečaj na: Umijeće življenja Hrvatska d.o.o., Nikole Pavića 30, 10090 Zagreb, žiro-račun 2402006-1500019625, otvoren u Erste & Steiermärkische banci. Na uplatnici se svakako pod „Uplatitelj“ upisuje ime, prezime i adresa, a pod „Svrha“ se upisuje „Uplata za (naziv tečaja)“.

Vaša rezervacija bit će potvrđena po dostavi ispunjene prijavnice i izvršene uplate za tečaj.

Kontakti:
Ivana Mihalinec I M 091 2865 220 I E imihalinec@gmail.com
Gordana Tihomirović I M 098 246 605, 091 531 3737 I gogayoga@gmail.com

%d blogeri kao ovaj: