Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Mari Mari u MTV Expressu

U MTV Expressu ćete svake druge srijede doživjeti jedinstvene, brze i prije svega spontane i intimne muzičke trenutke koje ćete pamtiti zauvijek! Ove srijede nastupa Mari Mari!

Zagreb, 22.03.2010: Ove srijede u MTV Expressu nastupa Marija Marić, poznatija kao Mari Mari. Iako je u devetom mjesecu trudnoće, pjevačica se odlučila odazvati pozivu regionalnog MTV-ja i za gledatelje u regiji izvesti svoje tri pjesme. Kako je koncept emisije MTV Express da izvođači nastupaju na neobičnim i neočekivanim lokacijama, na kojima inače ne biste očekivali koncert, Mari Mari je odlučila neočekivani koncert prirediti djeci u međunarodnom vrtiću PeekaBoo u Beogradu.

2000. godine Mari Mari je skrenula pozornost javnosti sudjelovanjem na Budvanskom festivalu s pjesmom O, Mama, gdje je osvojila nagradu za interpretaciju. Istog ljeta potpisuje svoj prvi izdavački ugovor. Do sada je objavila tri albuma i sudjelovala na mnogobrojnim festivalima ex YU regije.

Kao autor muzike i teksta, surađivala je s mnogim izvođačima iz zemalja bivše Jugoslavije.

Naziv njezinog trećeg albuma je Uporno si tu.

Kao autorica potpisuje mnogobrojne pjesme za djecu, surađuje s autorima dječjih emisija (Muzički tobogan) i organizatorima dječjih festivala.

Diplomirala je na odsjeku muzičke pedagogije pa se bavi i profesorskim radom. Mari Mari u MTV Expressu, srijeda 24.03.2010. u 20.00 sati i na stranici www.mtv.com.hr

%d blogeri kao ovaj: