Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Let3 i Filip Motovunski na Burn Carnival Snowboard Sessionu

Let3

Legendarni riječki bend, koji se nedavno zajedno sa Collegium snowboard karavanom vratio iz Francuske, još će jednom dati podršku akterima i ljubiteljima sve popularnijeg ekstremnog zimskog sporta. Ovog puta na domaćem terenu, Let3 će nastupiti u sklopu Burn Carnival Snowboard Sessiona koji će se 26. siječnja  šesti put zaredom održati u Rijeci te na živopisnoj lokaciji tik uz more predstaviti vratolomije 20-ak najboljih europskih snowboardera.

Koncert grupe Let3 održat će se na istoj lokaciji kao i samo natjecanje, na Gatu Karoline Riječke, a ekscentrični glazbeni ‘lokalci’ na pozornicu će stupiti u 22:30h, nakon 2.5-satnog nastupa u Rijeci uvijek rado viđenog DJ-a Filipa Motovunskog. Ulaz na koncert, kao i na cjelodnevni Burn Carnival Snowboard Session, bit će besplatan zahvaljujući suorganizatorima snowboard klubu Nine, Collegium travelu i Turističkoj zajedinici grada Rijeke, kao i glavnom sponzoru događanja Burn Enery Drinku koji je svim posjetiteljima spremio posebno iznenađenje.

Jedan od posjetitelja burnCSS-a dobit će priliku u zamjenu za svoju fotografiju otputovati na najveći svjetski snowboard spektakl Air&Style u Innsbruck 1. i 2. veljače ove godine. Svi detalji natječaja bit će objavljeni na službenoj Facebook fan stranici Burna te na samom eventu.

Pratite Burn Carnival Snowboard Session za sve detalje sportskog i glazbenog programa: https://www.facebook.com/Carnivalsnowboardsession?fref=ts
https://www.facebook.com/BurnEnergy?ref=ts&fref=ts

Burn Carnival Snowboard Session
Gat Karoline Riječke, 26.01.2013. godine

Glazbeni program:
13.00 – 19.30 – DJ Nikola z Kukurini & DJ Luca Montecchi
19.30 – 22.00 – DJ Filip Motovunski
22:30 – 00:30 – Let3

Ulaz: besplatno

%d blogeri kao ovaj: