Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

KANEGRA BEACH FESTIVAL 2013

Kao što mnogi od Vas znaju ove smo godine odlučili otkazati Kanegru Beach Festival! Naravno da postoje više razloga zašto smo se odlučili na takav potez, bila je to sigurno najteža odluka u našem životu. Prije svega, mi se stvarno želimo ispričati svima Dj-jevima, promotorima, sponzorima i svima koji su uključeni u ovo a pogotovo se želimo javno ispričati Carlo Lio, Oxia, Miss Sunshine, Dejan Milićević i svima drugima – ističu organizatori.
Nećemo sada ovdje nikoga prozivati, svi znamo da to nije naš stil! No reći ćemo da se ova situacija sa festivalima u Hrvatskoj mora pod hitno promijeniti jer ako ne, neće samo Kanegra Beach Festival nestati nego i svi festivali oko nas. Organizirati festivale na svakoj drugoj plaži u državi a samo par festivala su uspješni, stvarno nema nikakvog smisla! A i statistike nam dokazuju da smo u pravu, ove godine već bilježimo pad od 20% manje posjeta na festivalima u Hrvatskoj!

No nakon što smo donijeli odluku da se KBF otkazuje, dobili smo stvarno nevjerovatnu i jako dirljivu podršku od naših obožavatelja sa svih strana, i mi Vam se od srca želimo zahvaliti na tome! A očito je to sve zbog Vas, i nastaviti ćemo samo zbog Vas! Vrlo smo sretni i ponosni da imamo takve obožavatelje, to nam daje veliku motivaciju da nastavimo s ovim posebnim projektom, HVALA od SRCA!

Tako da nakon ove nevjerovatne potpore ipak smo se odlučili nastaviti i događaj će biti 10. kolovoza na Zlatorog plaži (Umag), na istom mjestu di i prošle godine, uz naše rezident Dj-e, a najvažnije je to da je ulaz BESPLATAN!

Nadamo se da će ova poruka doći do ljudi koji odlučuju o našem festivalu u gradu Umagu, a mi se stvarno nadamo da ćemo iduće godine napokon dobiti potporu od grada i tako Vam priuštiti festival koji i zaslužujete.

TNG presents KANEGRA BEACH FESTIVAL 2013.
Saturday August 10th, 2013 @ Zlatorog Beach (St.Pelegrin), Umag, Croatia
official video of 2012: http://youtu.be/hJf8pBP9PGE

UNIQUE (TNG, 1605, Toolroom)
www.djunique.net

PSIHO (Annunaki Records)
www.myspace.com/djpsiho

SERAPHIM CODEX (Euphoria, Perfection)
www.facebook.com/seraphimcodex

ALEX CVETKOV (BluFin, Cr2)
www.facebook.com/alexcvetkov

ALEXANDER MADNESS (1605, Bosphorus Underground)
www.facebook.com/alexandermadness.dj

ADOO (1605, Toolroom)
www.facebook.com/adoo.music

BEBETTO (Slurp Festival)
www.soundcloud.com/dj-bebetto

MISS KALI (House United)
www.facebook.com/DJMissKali

BARZU (SoundLab)
www.djbarzu.com

ADRIAN EFFE (Midnight In.)
www.outsiders-agency.com

ROB RENSON (Muenchen, Dancing Moon)
www.soundcloud.com/rob-renson

DEEP MARSHALL (TNG)
www.deepmarshall.com

L JAY (BPM Records)
www.facebook.com/ljayofficial

SHAMPIE (TNG)
www.soundcloud.com/shampie-official

CHUP & CHUPS (TNG)
www.tngproductions.com

%d blogeri kao ovaj: