GuettaGuetta
 Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Ima li današnji Trance dušu ?  (Posjeta: 3126 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ninac26
Brija Junior
*

Spol: Muški

Profil Email
« Odgovor #25 na: 07.12.2009., 13:34:32 »

i BPM sve manji i manji..

lakše im je danas napraviti stvar sa sporijim tempom, za veći BPM treba znati sve posložiti inače će pjesma postati čista zoberija. To se moram složiti da je prije bilo bolje. Nekada mi je bilo neobično, pjesma ima ful brz tempo ali zbog teme u pjesmi mogao sam je okarakterizirati kao "laganicu".
Pogledaj danas konkurenciju i štancanje izdavačkih kuća, mnogi zbog toga nemaju vremena komponirati pjesmu dok mu zvuk ne bude izbrušen točno po volji. Jednostavno puknu sporiji BPM, nabace melodiju i bace se na printanje covera  Ples
Evidentirano
beyond
Trance in my genes?
Forum član
**

Spol: Ženski

« Odgovor #26 na: 08.12.2009., 08:36:33 »

Evo ja kao "baba" mogu reći da me trance još uvijek može iz dana u dan oduševljavati kao i prije 10 godina. Slažem se sa svima, hiperprodukcija razvodnjuje stvar, ali mogu se pronaći itekako odlične stvari!!!
Evidentirano

An isolated trance phenomenon
skora23
Collector
Stalni član

« Odgovor #27 na: 08.12.2009., 08:44:05 »

Evo ja kao "baba" mogu reći da me trance još uvijek može iz dana u dan oduševljavati kao i prije 10 godina. Slažem se sa svima, hiperprodukcija razvodnjuje stvar, ali mogu se pronaći itekako odlične stvari!!!
slažem se!
Evidentirano

I Trance You
Blue Fusion
Brija Dot Com Forever
Administrator

20950426 gruda@vip.hr
Profil WWW
« Odgovor #28 na: 08.12.2009., 09:11:30 »

Fully agreed! Ključna riječ: oduševljava.

Nisam euforičan kao prvog dana kad sam otkrio trance, ali uživam bez prestanka već dugi niz godina Smiley
Evidentirano

Brija Dot Com - Magazin elektroničke glazbe
Dawar
Stalni član

Profil Email
« Odgovor #29 na: 08.12.2009., 14:26:32 »

Fully agreed! Ključna riječ: oduševljava.

Nisam euforičan kao prvog dana kad sam otkrio trance, ali uživam bez prestanka već dugi niz godina Smiley

Točno tako, ali ne mogu i dalje dobiti početno oduševljenje kad sam čuo prvi puta Just Be tako otkrio za trance, takodjer i Xpander od Sashe  Pljesak
Evidentirano
ETI
Specijalist

1555855 eti.deejay@hotmail.com LoLa+&+Me wtf
Profil WWW
« Odgovor #30 na: 08.12.2009., 15:22:58 »

trance uvijek ima dušu... dok je trance...  Cool
Evidentirano

Trance Illusion 2010 BDC
flok_
Stalni član

stjepan_sprem@hotmail.com
Profil WWW Email
« Odgovor #31 na: 09.12.2009., 17:46:02 »

po mom misljenju uplifting/euro trance je dosta izgubio na tom polju, svakako da postoje stvari koje imaju ono nesto ali toga je sve manje, jednostavno produkcija je krenila u tom nekom smjeru superprodukcije sa nekakvim savrsenim efektima u neke progressiv, eletkro vode i samim time se izgubila ona duboka jednostavnost melodije koja je pobudivala emociju, ljepotu, dubinu u ljudima
ja recimo uvijek cu prije poslusati neki stari set nego neki noviji iako pratim sve sto se dogada, ne moze mi nista zamijeniti glazbu tiesta recimo prve nastavke in search of sunrise, pa dykove, oakenfoldove setove sa kraja devedesetih, gdje je usudim se reci bilo puno vise eksperimenta u samom pristupu trance glazbi, recimo oakenfoldova kompijacija voyage into trance bolesno, cista goa, mislim to su velikani koje mozda nitko nece nikada zamjeniti ali nekako mi se cini da nazalost sve manje kvalitete izlazi iz njih, jendostavno ideje su se istrosile, a vise i nije potrebno to sve raditi, drugi su interesi u pitanju... heheh mogao bih jos srati ali necu i ovo je previse  Grin
Evidentirano
flok_
Stalni član

stjepan_sprem@hotmail.com
Profil WWW Email
« Odgovor #32 na: 09.12.2009., 17:58:49 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=CRZw91dRqic" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=CRZw91dRqic</a>

Twisted Twisted Twisted Twisted Twisted Rozi Rozi
Evidentirano
Ninac26
Brija Junior
*

Profil Email
« Odgovor #33 na: 10.12.2009., 21:20:54 »

dok ovo pisem slusam ASOT 434 i meni je najjaci argument da trance jos uvijek ima dusu osjecaj koji upravo sada dozivljavam zbog mjuze   ueeeee
Evidentirano
mr.lover
Sry But I'm Trance addicted
Redoviti član

ficho_z15@hotmail.com
Profil WWW Email
« Odgovor #34 na: Jučer u 17:37:39 »

moje misljenje:

po meni trens i dalje ima ono nesto iako ne u tolkim kolicinama kao prijasnji trens...danas dsta dj-a koji su nekoc bili ''cisti'' trens pocinju ubacivat, tj. svirat house...po meni je premalo trens stvari bez vokala, danas kolko cujem po pjesmama sve vise se ide na vokal, i to zna ubit melodiju..a najbole vrijeme za trens, nemogu reci tocno posto slusam trens ''tek 5godina''..i sada meni kao jednom trenseru od viska vokala dosadi trens jer se nemoze nac postena stvar, cast izuzecima pa se okrenem drugom zanru glazbe...no onda ipak nakon nekon razdoblja se vratim trensu.poanta koju zelim rec je da zahtjevam od trensa da se to ne dogod, vec da ga cijelo vrijeme slusam, bez prestanka...

fale mi stvari poput control freak, traffic, adagio for strings, lethal industry, crush, zocalo, 4elements itd...danas vise manje kad izade trens stvar, nikom se ne svidi i svi cekaju nekakav remix ili nesto..prije nisam ni trazio remix,bilo je lijepo basa i svega a danas pol stvari koje imam...sve su remixane...

Zakljucak: trens ima dusu al mu fali dusa od prije nekoliko godina  Drink
Evidentirano

iN TRANCE vERITAS!!!
reis_sogi
Specijalist

Profil Email
« Odgovor #35 na: Jučer u 18:36:35 »

moje misljenje:

po meni trens i dalje ima ono nesto iako ne u tolkim kolicinama kao prijasnji trens...danas dsta dj-a koji su nekoc bili ''cisti'' trens pocinju ubacivat, tj. svirat house...po meni je premalo trens stvari bez vokala, danas kolko cujem po pjesmama sve vise se ide na vokal, i to zna ubit melodiju..a najbole vrijeme za trens, nemogu reci tocno posto slusam trens ''tek 5godina''..i sada meni kao jednom trenseru od viska vokala dosadi trens jer se nemoze nac postena stvar, cast izuzecima pa se okrenem drugom zanru glazbe...no onda ipak nakon nekon razdoblja se vratim trensu.poanta koju zelim rec je da zahtjevam od trensa da se to ne dogod, vec da ga cijelo vrijeme slusam, bez prestanka...

fale mi stvari poput control freak, traffic, adagio for strings, lethal industry, crush, zocalo, 4elements itd...danas vise manje kad izade trens stvar, nikom se ne svidi i svi cekaju nekakav remix ili nesto..prije nisam ni trazio remix,bilo je lijepo basa i svega a danas pol stvari koje imam...sve su remixane...

Zakljucak: trens ima dusu al mu fali dusa od prije nekoliko godina  Drink
pocni od ovoga, vrlo aktuelno i vidjet ces sta je trens Smiješak
http://www.brija.com/forum/index.php/topic,27629.0.html
Evidentirano

Find your soul in the sunrise
mr.lover
Sry But I'm Trance addicted
Redoviti član

ficho_z15@hotmail.com
Profil WWW Email
« Odgovor #36 na: Jučer u 18:48:20 »

ajd da poslusam..vrijedi probat ...fala frende  Zubo
Evidentirano

iN TRANCE vERITAS!!!
ETI
Specijalist

1555855 eti.deejay@hotmail.com LoLa+&+Me wtf
Profil WWW
« Odgovor #37 na: Danas u 02:15:21 »

po mom misljenju uplifting/euro trance je dosta izgubio na tom polju, svakako da postoje stvari koje imaju ono nesto ali toga je sve manje, jednostavno produkcija je krenila u tom nekom smjeru superprodukcije sa nekakvim savrsenim efektima u neke progressiv, eletkro vode i samim time se izgubila ona duboka jednostavnost melodije koja je pobudivala emociju, ljepotu, dubinu u ljudima
ja recimo uvijek cu prije poslusati neki stari set nego neki noviji iako pratim sve sto se dogada, ne moze mi nista zamijeniti glazbu tiesta recimo prve nastavke in search of sunrise, pa dykove, oakenfoldove setove sa kraja devedesetih, gdje je usudim se reci bilo puno vise eksperimenta u samom pristupu trance glazbi, recimo oakenfoldova kompijacija voyage into trance bolesno, cista goa, mislim to su velikani koje mozda nitko nece nikada zamjeniti ali nekako mi se cini da nazalost sve manje kvalitete izlazi iz njih, jendostavno ideje su se istrosile, a vise i nije potrebno to sve raditi, drugi su interesi u pitanju... heheh mogao bih jos srati ali necu i ovo je previse  Grin

reko sam ja da bi ti mogao bit neki glazbeni kritičar  Zubo
Evidentirano

Trance Illusion 2010 BDC
 Str: 1 [2]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

.