Brija Dot Com
Brija Dot Com - Main floor
»
Music & Scene Discussion
»
Ima li današnji Trance dušu ?
Username:
1 Sat
1 Dan
1 Tjedan
1 Mjesec
Beskonačno
Password:
Početna
Vijesti
Party Slike
Sessions
Nagradne igre
Traži
Quick Search
Advanced Search
[Close]
Kalendar
Prijava
Registracija
Str:
1
[
2
]
Dolje
« natrag
naprijed »
Ispis
Autor
Tema: Ima li današnji Trance dušu ? (Posjeta: 3126 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ninac26
Brija Junior
Spol:
Odg: Ima li današnji Trance dušu ?
«
Odgovor #25 na:
07.12.2009., 13:34:32 »
Citat: skora23 na 04.12.2009., 23:36:40
i BPM sve manji i manji..
lakše im je danas napraviti stvar sa sporijim tempom, za veći BPM treba znati sve posložiti inače će pjesma postati čista zoberija. To se moram složiti da je prije bilo bolje. Nekada mi je bilo neobično, pjesma ima ful brz tempo ali zbog teme u pjesmi mogao sam je okarakterizirati kao "laganicu".
Pogledaj danas konkurenciju i štancanje izdavačkih kuća, mnogi zbog toga nemaju vremena komponirati pjesmu dok mu zvuk ne bude izbrušen točno po volji. Jednostavno puknu sporiji BPM, nabace melodiju i bace se na printanje covera
Evidentirano
beyond
Trance in my genes?
Forum član
Spol:
«
Odgovor #26 na:
08.12.2009., 08:36:33 »
Evo ja kao "baba" mogu reći da me trance još uvijek može iz dana u dan oduševljavati kao i prije 10 godina. Slažem se sa svima, hiperprodukcija razvodnjuje stvar, ali mogu se pronaći itekako odlične stvari!!!
Evidentirano
An isolated trance phenomenon
skora23
Collector
Stalni član
Spol:
«
Odgovor #27 na:
08.12.2009., 08:44:05 »
Citat: beyond na 08.12.2009., 08:36:33
Evo ja kao "baba" mogu reći da me trance još uvijek može iz dana u dan oduševljavati kao i prije 10 godina. Slažem se sa svima, hiperprodukcija razvodnjuje stvar, ali mogu se pronaći itekako odlične stvari!!!
slažem se!
Evidentirano
I Trance You
Blue Fusion
Brija Dot Com Forever
Administrator
Spol:
«
Odgovor #28 na:
08.12.2009., 09:11:30 »
Fully agreed! Ključna riječ:
oduševljava
.
Nisam euforičan kao prvog dana kad sam otkrio trance, ali uživam bez prestanka već dugi niz godina
Evidentirano
Brija Dot Com
- Magazin elektroničke glazbe
Dawar
Stalni član
Spol:
«
Odgovor #29 na:
08.12.2009., 14:26:32 »
Citat: Blue Fusion na 08.12.2009., 09:11:30
Fully agreed! Ključna riječ:
oduševljava
.
Nisam euforičan kao prvog dana kad sam otkrio trance, ali uživam bez prestanka već dugi niz godina
Točno tako, ali ne mogu i dalje dobiti početno oduševljenje kad sam čuo prvi puta Just Be tako otkrio za trance, takodjer i Xpander od Sashe
Evidentirano
ETI
Specijalist
Spol:
«
Odgovor #30 na:
08.12.2009., 15:22:58 »
trance uvijek ima dušu... dok je trance...
Evidentirano
Trance Illusion 2010
BDC
flok_
Stalni član
Spol:
«
Odgovor #31 na:
09.12.2009., 17:46:02 »
po mom misljenju uplifting/euro trance je dosta izgubio na tom polju, svakako da postoje stvari koje imaju ono nesto ali toga je sve manje, jednostavno produkcija je krenila u tom nekom smjeru superprodukcije sa nekakvim savrsenim efektima u neke progressiv, eletkro vode i samim time se izgubila ona duboka jednostavnost melodije koja je pobudivala emociju, ljepotu, dubinu u ljudima
ja recimo uvijek cu prije poslusati neki stari set nego neki noviji iako pratim sve sto se dogada, ne moze mi nista zamijeniti glazbu tiesta recimo prve nastavke in search of sunrise, pa dykove, oakenfoldove setove sa kraja devedesetih, gdje je usudim se reci bilo puno vise eksperimenta u samom pristupu trance glazbi, recimo oakenfoldova kompijacija voyage into trance bolesno, cista goa, mislim to su velikani koje mozda nitko nece nikada zamjeniti ali nekako mi se cini da nazalost sve manje kvalitete izlazi iz njih, jendostavno ideje su se istrosile, a vise i nije potrebno to sve raditi, drugi su interesi u pitanju... heheh mogao bih jos srati ali necu i ovo je previse
Evidentirano
flok_
Stalni član
Spol:
«
Odgovor #32 na:
09.12.2009., 17:58:49 »
http://www.youtube.com/watch?v=CRZw91dRqic
Evidentirano
Ninac26
Brija Junior
Spol:
«
Odgovor #33 na:
10.12.2009., 21:20:54 »
dok ovo pisem slusam ASOT 434 i meni je najjaci argument da trance jos uvijek ima dusu osjecaj koji upravo sada dozivljavam zbog mjuze
Evidentirano
mr.lover
Sry But I'm Trance addicted
Redoviti član
Spol:
«
Odgovor #34 na:
Jučer
u 17:37:39 »
moje misljenje:
po meni trens i dalje ima ono nesto iako ne u tolkim kolicinama kao prijasnji trens...danas dsta dj-a koji su nekoc bili ''cisti'' trens pocinju ubacivat, tj. svirat house...po meni je premalo trens stvari bez vokala, danas kolko cujem po pjesmama sve vise se ide na vokal, i to zna ubit melodiju..a najbole vrijeme za trens, nemogu reci tocno posto slusam trens ''tek 5godina''..i sada meni kao jednom trenseru od viska vokala dosadi trens jer se nemoze nac postena stvar, cast izuzecima pa se okrenem drugom zanru glazbe...no onda ipak nakon nekon razdoblja se vratim trensu.poanta koju zelim rec je da zahtjevam od trensa da se to ne dogod, vec da ga cijelo vrijeme slusam, bez prestanka...
fale mi stvari poput control freak, traffic, adagio for strings, lethal industry, crush, zocalo, 4elements itd...danas vise manje kad izade trens stvar, nikom se ne svidi i svi cekaju nekakav remix ili nesto..prije nisam ni trazio remix,bilo je lijepo basa i svega a danas pol stvari koje imam...sve su remixane...
Zakljucak: trens ima dusu al mu fali dusa od prije nekoliko godina
Evidentirano
iN TRANCE vERITAS!!!
reis_sogi
Specijalist
Spol:
«
Odgovor #35 na:
Jučer
u 18:36:35 »
Citat: mr.lover na
Jučer
u 17:37:39
moje misljenje:
po meni trens i dalje ima ono nesto iako ne u tolkim kolicinama kao prijasnji trens...danas dsta dj-a koji su nekoc bili ''cisti'' trens pocinju ubacivat, tj. svirat house...po meni je premalo trens stvari bez vokala, danas kolko cujem po pjesmama sve vise se ide na vokal, i to zna ubit melodiju..a najbole vrijeme za trens, nemogu reci tocno posto slusam trens ''tek 5godina''..i sada meni kao jednom trenseru od viska vokala dosadi trens jer se nemoze nac postena stvar, cast izuzecima pa se okrenem drugom zanru glazbe...no onda ipak nakon nekon razdoblja se vratim trensu.poanta koju zelim rec je da zahtjevam od trensa da se to ne dogod, vec da ga cijelo vrijeme slusam, bez prestanka...
fale mi stvari poput control freak, traffic, adagio for strings, lethal industry, crush, zocalo, 4elements itd...danas vise manje kad izade trens stvar, nikom se ne svidi i svi cekaju nekakav remix ili nesto..prije nisam ni trazio remix,bilo je lijepo basa i svega a danas pol stvari koje imam...sve su remixane...
Zakljucak: trens ima dusu al mu fali dusa od prije nekoliko godina
pocni od ovoga, vrlo aktuelno i vidjet ces sta je trens
http://www.brija.com/forum/index.php/topic,27629.0.html
Evidentirano
Find your soul in the sunrise
mr.lover
Sry But I'm Trance addicted
Redoviti član
Spol:
«
Odgovor #36 na:
Jučer
u 18:48:20 »
ajd da poslusam..vrijedi probat ...fala frende
Evidentirano
iN TRANCE vERITAS!!!
ETI
Specijalist
Spol:
«
Odgovor #37 na:
Danas
u 02:15:21 »
Citat: flok_ na 09.12.2009., 17:46:02
po mom misljenju uplifting/euro trance je dosta izgubio na tom polju, svakako da postoje stvari koje imaju ono nesto ali toga je sve manje, jednostavno produkcija je krenila u tom nekom smjeru superprodukcije sa nekakvim savrsenim efektima u neke progressiv, eletkro vode i samim time se izgubila ona duboka jednostavnost melodije koja je pobudivala emociju, ljepotu, dubinu u ljudima
ja recimo uvijek cu prije poslusati neki stari set nego neki noviji iako pratim sve sto se dogada, ne moze mi nista zamijeniti glazbu tiesta recimo prve nastavke in search of sunrise, pa dykove, oakenfoldove setove sa kraja devedesetih, gdje je usudim se reci bilo puno vise eksperimenta u samom pristupu trance glazbi, recimo oakenfoldova kompijacija voyage into trance bolesno, cista goa, mislim to su velikani koje mozda nitko nece nikada zamjeniti ali nekako mi se cini da nazalost sve manje kvalitete izlazi iz njih, jendostavno ideje su se istrosile, a vise i nije potrebno to sve raditi, drugi su interesi u pitanju... heheh mogao bih jos srati ali necu i ovo je previse
reko sam ja da bi ti mogao bit neki glazbeni kritičar
Evidentirano
Trance Illusion 2010
BDC
Str:
1
[
2
]
Gore
Ispis
« natrag