Dream Papaya
 Str: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Paul Van Dyk @ Papaya, Zrće, Novalja - 15.07.2009.  (Posjeta: 7204 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
executioner28
No Music Without Effect
Elitni član

Spol: Muški

Profil Email
« Odgovor #100 na: 19.07.2009., 16:27:04 »

ma predugo je to, drugi put piši u natuknicama  LOL  one prije sam pročitala, al ovoga mi se neda  Grin  sljedeći rev bum pročitala sigurno  Veliki smiješak

je, dobro... mozda nekome bude dobro.  Zubo

evo onda tebi ovo pa gledaj:

http://www.youtube.com/watch?v=FnpAvP7g9X8

http://www.youtube.com/watch?v=u_I0HO-axtE

Svaka čast na revu exe, ja te shvačam jer se iz napisanog može naslutiti samo jedno- da si to maksimalno doživio, uvijek pišeš savršene revove, svaka ti dala  Namigivanje

thanks man, ako se tebi dopalo - ja sam zadovoljan.  Drink

sad si zamisli da sam imao akreditaciju pa da sam mogao ici otraga... joj, onda bi valjda i mini-novelu napisao  LOL
« Zadnja izmjena: 19.07.2009., 16:39:35 od executioner28 » Evidentirano
tanjica
Elitni član

Spol: Ženski

Profil Email
« Odgovor #101 na: 19.07.2009., 16:54:08 »

najs najs  In lavvv :)   
Evidentirano
strasni rijecani
Forum član
**

« Odgovor #102 na: 19.07.2009., 18:10:33 »

http://www.youtube.com/watch?v=iY2cKo7euHc

jedan moj filmic sa otvaranja seta

1:46  Juhuuuu! Juhuuuu! Juhuuuu!

euforija
Evidentirano

Jeg har ingenting
Men jeg har alt
Nar jeg har deg.
*KoLe*
Specijalist

miroslavkolev1@hotmail.com
« Odgovor #103 na: 20.07.2009., 01:18:43 »

Hello drugovi partijaneri! I drugarice naravno! Stiglo vrijeme da i ja napišem svoj rev. Pa krenimo redom:

PvD - Osječka ekspedicija od nas četvero kreće iz Osijeka u 5h ujutro (srijeda). Na putu dosta stajanja i ispijanja popriličnih količina kave. Bez problema stižemo do Zadra te se tako zadržavamo kraće vrijeme da bismo oko 14.30h bili u apartmanu. Na putu se sluša Out There And Back. Pri pronalasku apartmana smo imali manjih poteškoća ponajprije zahvaljući neljubaznom autohtonom stanovništvu. Npr. neku ženu pitali za ulicu, ona odgovori "lijevo", mi pitamo na glavu cestu lijevo, ona opet odgovori "lijevo"...Pogađate, na svako iduće pitanje njen odgovor je bio - lijevo. Nakon smještaja u apartman krenulo je malo chillanje na plaži i upoznavanje sa dvjema irskim susjedama i dvama francuzima. Mene je već par sati držala euforija i ništa ju nije moglo uništiti, pa tako ni vožnja onim odvratnim autobusom koji vozi od Novalje do Zrća. K`o stoku nas nagurali, u bus stane cca 20 ljudi nas 50. I od tih 50 njih 45 pijano. Zanimljivo. Dolazimo na Zrće oko pola 11 i krećemo u kratki obilazak parkinga. To pronalazimo osječku i riječku ekipu. Nažalost, nisam se upoznao sa svima s kojima sam želio jer me derala tolika euforija tako da sam samo htio otići u Papayu. No ipak sam upoznao strašne riječane. Šta reći? Lijepo je kada s nekime možeš razgovarati na načim da kada kažeš "sviđa mi se 3. pjesma iz PvD-ovog seta iz 2002. godine" a da dečki točno znaju o čemu se radi. K tome su me ljubazno zamolili da im pomognem popiti Jeger. Ja sam još ljubaznije prihvatio. Oko ponoći krećem unutra, i tu sam napravio najveću pogrešku - slušao sam E-Base-a. Tako dosadno, monotono i nezanimljivo već jako dugo nisam čuo. Katastrofa. Papaya Team, nemojte ga molim vas nikada više zvati. Pričao sam s dosta ljudi tamo i svi su složni u jednom - on je loš dj! I tako dok sam "uživao" u ponudi E-base-a prijatelj i ja komentiramo kako malo ljudi ima Vandit/PvD obilježja. Na to on meni kaže "vidi lik s PvD majcom", ja pogledam a ono  - Zoky! Joj kako mi je bilo drago što sam ga upoznao. Super lik, njegova cura također. Nakon toga odlazim u borbeni položaj i čekam PvD-a da krene. Isprva sam bio negdje u petom redu kada ono netko me doziva. Strašni riječani u prvom redu napravili mjesta za mene. Hahah, nisam mogao vjerovat. Ništa, otišao do njih, te smo zajedno "pisali" tracklistu i pokušavali skužiti ID stvari. Jako lijepo. PvD-ov set. Očekivao sam da odradi malo žešći set što je i napravio. Iako je bilo dosta padobranaca ljudi su super reagirali na njega vjerojatno zato što je i on sam bio dobro raspoložen. Stvarno je lijepo vidjeti kada dj iskreno surađuje s publikom i prati njene reakcije. Skakao je, pljeskao, poticao...Na Valkani 2004. je bio puno suzdržaniji, te rijetko gledao prema publici, za razliku od sada. Na početku je dosta "tiskao" i držao oko 140 BMP-ova no onda je malo usporio u krenuo u proggy, house, i te fore. Taman za lagani odmor. Kada skuži da se ekipa umirila samo ubaci sample We Are Alive i svi su opet u pogonu. Tu još moram dodati i riječane koji su me redovito opskrbljivali alkoholnim proizvodima, tako da se stigao i prilično nazujiti. Što se tiče najdražeg  dijela set, to bi mi dio bio kada ubaci echo i delay efekt, čekaš, čekaš i onda odjenom neka strašna basslinija. Predobro! Kada je svanulo kao da je počeo novi set. Ljudi su naglo živnuli na PvD je opet digao ritam. Nevjerojatan je osječaj kada gledaš sunrise i slušaš For An Angel. Neprocjenjivo! Tri su mi najdraža dijela seta: 1. Activa - This World pa prijelaz na Reverse - Distant Destiny, 2. ID stvar s muškim vokalom, 3. i u rano jutro, dok iznad nas galebovi lete, a sunce polako izlazi Chicane - No Ordinary Morning. I stvarno nije bilo ordinary. Tamo negdje pred jutro sam vidio gdje Cat priča s nekim likom, da bi sada skužio da je to Synth. Sorry lega što te nisam "skužio", ja sam za ovaj party radio 3 mjeseca, ubijao se na faksu, tako da sam bio fokusiran samo prema zvuku koji dolazi iz zvučnika. Da zaključimo - PvD je odsvirao upravo onako kako se to od njega očekivalo - energično, brzo i melodično. Baš onako kako treba! Sjedi odličan! Kakav je PvD bio najbolje opisuje reakcija prijatelja koji sluša stari rock i o PvD-u i EDM-u ne zna apsolutno ništa: "Hvala vam što ste me zvali, ovo je bilo predobro, vidi se da čovjek zna šta radi!" i "Kada bude opet negdje u blizini, obavezno mi javi!" Mislim da je to dovoljno.  Samo da još pohvalim zvuk koji je bio predobar. Nakon partija se vraća u apartman i onda...Spavanje? Neeee, kupanje. Sva sreća pa sam imalo legu koji dovoljno lud da samnom ide na ludosti. Kada sam otišao na kupanje to je već bilo 30 sati bez sna! Nakon kupanja smo otišli kupiti "namirnice" - veknu kruha i pet piva! Tako je to kada muškarci idu u šoping. Sada samo gledam kada će PvD biti u Budimpešti pa se na to ide obavezno.

Što se tiče Funkermana i Sharama, to ću sutra napisati. Samo ću reći da me jedan jako ugodno iznenadio a drugi me poprilično razočarao.

Na ovakav event se i više nego isplatilo otići. Sve je bilo super - dj-i, ekipa, klub, vrijeme. Tako da, ako netko ovo čita, a dvoumi se otići na Armina ili Tiesta, a ima priliku, samo jedno - idite, jer ćete kasnije jako žaliti dok budete čitali rev-ove s tih festivala. Mene hvataju trnci kada gledam slike, mogu misliti kakva bi mi bila tuga da nisam otišao, pogotovo kada vidim sve slike.

Sljedeće godine ako se šta ovako ponovi, tj. ako Papaya Team ponovno dovede PvD-a, ja opet idem.

Pozz svima koje sam upoznao i vidio, i sorry za one koje nisam. Bit će još prilika!
Evidentirano

Vandit + Discover = Trance
*KoLe*
Specijalist

« Odgovor #104 na: 20.07.2009., 01:29:33 »

Home
Forbidden fruit
Otherside
Crush
Let go
We are alive
White lies
Nothing but you
For an angel opet al uzivo verzija
Stormy skies
Time of our lives

Oceania always
Lost sequence monday delay
Orla Feeney - Comic Strip
Jonesy - Independance (Stadium Mix)
The Killers Human
What the fuck + zombie nation
Chukie - Let the bass kick
Dave Darell - Children
DJ Joe K born slippy
Pjanoo pvd remix
PvD & Alex M.O.R.P.H. ft. Ashley Tomberlin - Get Back
White stripes 7 nation army
This is what you need
Supermode - Tell Me Why (Angello & Ingrosso Rmx)
Alter ego Rocker
Little Mo Yin Yang - Reach (TV Rock Rmx)
Spastic
Andy Hunter ft. Mark Underdown - Stars (Giuseppe Ottaviani Rmx)

Ronski Speed - Are You (Club Mix)
Activa - This World
Reverse - Distant Destiny (Original Mix)
Chicane - No Ordinary Moment
Dogzilla - Without You (Original Mix)
Cellec Vs. Ersa - Bold (Original Mix)

EDIT:

Mark Pledger vs. Super8 & Tab - Worlwide (Original Mix)

Budem se još sjetio, I promise! Juhuuuu!
« Zadnja izmjena: 20.07.2009., 10:49:35 od *KoLe* » Evidentirano

fljex
Specijalist

dj_spitfirecro@hotmail.com
« Odgovor #105 na: 20.07.2009., 01:59:03 »

odlican rev kole Pljesak
Evidentirano

SynTh
Trance Is The Motion
Elitni član

sjebase_mi_nick@hotmail.com
« Odgovor #106 na: 20.07.2009., 03:18:27 »

Kole   Pljesak Pljesak Pljesak

Nema veze, biti će još PvD evenata u bližoj ili daljoj okolici koji će se nastojati pohoditi, tako da se bumo vidjeli negdje...   Namigivanje

Nego vidiš, drago mi je da nisam samo ja jedini primjetio kako je ozvučenje bilo kvalitetno napravljeno, jbg ipak je meni to profesionalna deformacija...  Zubo

@ Papaya Team - Sad sam se sjetio da sam zaboravio napisati, da bi na onu cijelokupnu produkciju savršeno legao bar jedan laser, a dva bi bilo savršeno...
Evo iako ste se podrudili i napravili sve savršeno, ipak se nađe neka sitnica koja se može poboljšati i koja još više podigne cijlokupnu atmosferu...   Namigivanje
Pa pokušajte za slijedeće evente koji nam se bliže nabaciti kakav laser i dobiti ćete još više na samom dojmu eventa  Drink
Evidentirano

SynTh
Trance Is The Motion
Elitni član

sjebase_mi_nick@hotmail.com
« Odgovor #107 na: 20.07.2009., 03:22:08 »

sad si zamisli da sam imao akreditaciju pa da sam mogao ici otraga... joj, onda bi valjda i mini-novelu napisao  LOL

Bez brige, nebi ti ništa značila ta akreditacija, jer nas na kraju ipak nisu pustili u šator...  Smiješak

Samo bi se prošetao kroz VIP arenu i imao priliku uživati u društvu hrvatskih "celebrity-ja"   kavica

P.S. a druga je stvar šta sam ja bio uporan pa sam se malo naguravao preko redara i tražio uske otvore u šatoru da slikam nešto ...   Grin
Evidentirano

executioner28
No Music Without Effect
Elitni član

Profil Email
« Odgovor #108 na: 20.07.2009., 06:41:31 »

Bez brige, nebi ti ništa značila ta akreditacija, jer nas na kraju ipak nisu pustili u šator...  Smiješak

Samo bi se prošetao kroz VIP arenu i imao priliku uživati u društvu hrvatskih "celebrity-ja"   kavica

P.S. a druga je stvar šta sam ja bio uporan pa sam se malo naguravao preko redara i tražio uske otvore u šatoru da slikam nešto ...   Grin

aha.... vidio sam onu sliku gdje PvD pije kavicu  Zubo

nikaj, onda budem trazio od Plavog za Above & Beyond   Grin

Evidentirano
*KoLe*
Specijalist

« Odgovor #109 na: 20.07.2009., 10:53:58 »

Kole   Pljesak Pljesak Pljesak

Nema veze, biti će još PvD evenata u bližoj ili daljoj okolici koji će se nastojati pohoditi, tako da se bumo vidjeli negdje...   Namigivanje

Naravno!

Nego vidiš, drago mi je da nisam samo ja jedini primjetio kako je ozvučenje bilo kvalitetno napravljeno, jbg ipak je meni to profesionalna deformacija...  Zubo

Pa bilo je prilično teško ne skužiti kvalitetu. Kada izađem u Os van dovoljno je biti u zatvorenom prostoru cca 30 minuta da počnu boljeti uši. Ovdje sam stajao doslovno pored zvučnika sigurno 2 sata, i nije ni u jednom trenutku zasmetalo.

@ Papaya Team - Sad sam se sjetio da sam zaboravio napisati, da bi na onu cijelokupnu produkciju savršeno legao bar jedan laser, a dva bi bilo savršeno...
Evo iako ste se podrudili i napravili sve savršeno, ipak se nađe neka sitnica koja se može poboljšati i koja još više podigne cijlokupnu atmosferu...   Namigivanje
Pa pokušajte za slijedeće evente koji nam se bliže nabaciti kakav laser i dobiti ćete još više na samom dojmu eventa  Drink

E da. To sam i ja htio reći. Sve je super, ali baš fali taj jedan laser. Je sitinica ali puno znači. Isto tako, VJ se nije baš iskazao. Projekcija za vrijeme pvd-a me podsječala na neki screen saver. Eto, toliko od mene.
Evidentirano

strasni rijecani
Forum član
**

« Odgovor #110 na: 20.07.2009., 11:48:50 »

svaka cast svima na iscrpnim izvjestajima, ja o ova 4 dana mogu samo rec da sam se vratio u ri, bez zuba, punjaca za mob, naocala, i jos toga, al sam zato zaradio neku sugu na glavi od sunca, i totalnu amneziju nekih djelova tih 4 dana  Zubo Zubo Zubo

sve u svemu znaci prejebeno  Ples LOL

Evidentirano

Jeg har ingenting
Men jeg har alt
Nar jeg har deg.
Papaya Team
Redoviti član

Profil Email
« Odgovor #111 na: 20.07.2009., 12:07:56 »

Pripremili smo puno foto/video materijala. Uskoro više info.

Evidentirano
tranzy
Elitni član

markofelinger@yahoo.com
Profil WWW
« Odgovor #112 na: 20.07.2009., 13:22:08 »

Evo konačno da se i ja ubacim malo u sve te revove i komentare. Bio sam samo prva dva dana na Zrću, jer smo u petak išli za Rijeku, gdje smo Miller i ja imali nastup na Moonlight festivalu. Jedini razlog dolaska je naravno bio Dyk, kojeg pratim godinama i jednostavno nisam htio propustiti njegov drugi dolazak u Hrvatsku, kao što nisam ni propustio njegov prvi dolazak.

Stigli smo predvečer na Zrće, okupali se, sredili se i došli oko ponoći u klub. Prije toga lagano druženje na parkingu - pozdrav svima ovom prilikom šaljem! Ulazimo u klub gdje E-Base zagrijava, nije bio loš do nekih 1h, kada je skroz do dva počeo smarati. No dobro, i onako sam stajao u VIP-u i pokušavao uslikati nešto kvalitetno, ali uzalud jer su kamermani + Ella Dvornik imali prednost. Nema veze, ionako sam došao poslušati prvog DJ-a svijeta (ne trećeg).

Unatoč ogromnoj gužvi uspjeli smo zauzeti solidno mjesto i fino uživati u onome što je Paul pripremio za nas. Zaista sam oduševljen cjelokupnim nastupom, vidi se da ona priča o kojoj sam raspravljao s njim da je uvijek jedan korak ispred drugih drži vodu. Osim što su svi prisutni uživali, vidi se da je prije svega upravo on uživao i zato je svima i bilo tako odlično. Bilo je par nekih polu-komercijalnih cheesy stvari koje i nije morao pustiti, ali nema veze, ipak je 3 i pol sata vrtio. Svaka čast na svemu.

Na kraju sam ga uspio uhvatiti da se potpiše na cd covere nekoliko albuma koje sam ponio i stavio u pederešu (omoti od ploča nisu stali) te se kasnije u back stage-u fotkali, za dobra stara vremena.

Čestitke i pohvale organizatorima na dovođenju jednog jedinog kralja moderne el. glazbe - Paul van Dyk-a.

Pozdrav svima i evo od mene nekoliko fotki:

ova je za dobra stara vremena (valkana beach 2004)  Smiley

Pozz  Namigivanje

Marko Felinger

Evidentirano
executioner28
No Music Without Effect
Elitni član

Profil Email
« Odgovor #113 na: 20.07.2009., 13:46:58 »

svaka cast tranzy, odlicne slike... to si se uspio slikati s njim jer si bio VIP ili samo jako spretan?  Smiješak
Evidentirano
Funky Lady
*~Funky Diva~*
Specijalist

andr3jaaa@hotmail.com
« Odgovor #114 na: 20.07.2009., 14:00:37 »

Opppa Felga, nice fotke Namigivanje
Evidentirano

*~ Funky Lady, Queen Of The Night ~*
*KoLe*
Specijalist

« Odgovor #115 na: 20.07.2009., 14:05:03 »

Nice one Felga!  Juhuuuu!

Sjetih se još jedne pjesme:

Faruk Sabanci And Truby - Leaving Ankara (Luke Terry Remix)
Evidentirano

tranzy
Elitni član

markofelinger@yahoo.com
Profil WWW
« Odgovor #116 na: 20.07.2009., 14:07:34 »

svaka cast tranzy, odlicne slike... to si se uspio slikati s njim jer si bio VIP ili samo jako spretan?  Smiješak

nisam bio vip, bio sam press. ali to nista nije pomoglo osim cinjenice da sam ga intervjuirao proslog petka i to mi je bila propusnica za fotku i razmjenu par rijeci s njim. zaradjeno znaci  Smiley
Evidentirano
Gea84
Hedonist
Specijalist

92405415
Profil WWW
« Odgovor #117 na: 20.07.2009., 14:23:12 »

ohoo tranzy cofa! Cool slija sa Pavlom je i vise nego zasluzena! Pljesak

ekipa rasturate sa esejima!! Pljesak
Evidentirano

muzika je hrana ljubavi!
*KoLe*
Specijalist

« Odgovor #118 na: 20.07.2009., 15:05:16 »

Baš sam počeo uploadati video folder s 21 PvD filma. Ima 400 MB, filmovi traju između minutu, dvije. Pa ako netko želi može slobodno skinuti.
Evidentirano

Fadingbeat
TRANCE
Elitni član

fadingbeat@hotmail.com
« Odgovor #119 na: 20.07.2009., 16:23:54 »

ej ljudovi, eto i mene nakon 4 super provedena dana i još boljih noći...

ne znam otkud bih počela i što bih više rekla, pročitala sam sve vaše postove i revovi su vam super, moji bi bili vjerojatno identični!!  Smiješak

Paul Van Dyk je totalno rasturio i ispunio sva moja iščekivanja pa i više od toga!! Nevjerojatno je kako sva ta muzika puno bolje zuvči uživo nego kad je slušaš doma na kompu ili mp4 playeru  Veliki smiješak Posebno očarana sam ostala nakon Nothing but you naravno,..ako me pamćenje služi, negdje na briji sam napisala da je to prva pjesma koju sam od njega čula i da bi mi bilo drago da ju pusti,..i pustio ju je. Thanx PvD!!  Smiješak

Što se tiče bdc ljudi, ja sam se jedino upoznala s Krunom aka ETI a SynTh se samo pojavio sa foticem i mahao s onom press akreditacijom  Veliki smiješak Veliki smiješak Veliki smiješak mislim stvarno, očekivala sam da će doć do mene, pružit mi ruku i reći: ej, ja sam Mario, drago mi je ovo ono.. kad ništa. (umišljeni  Belj Grin)

a što se tiče vas ostalih, valjda ćemo se vidjet na Arminu, bit će glava tad normalnija (yeah right)...  Zubo

p.s. nije mi se dalo odmah nakon partya ići pisat rev, jbg, došla sam na more ljetovati i partijat a ne zujat po netu. nhf to anyone!!

cheers!!  Drink Drink
Evidentirano

To Run Among Neverending Cosmic Euphoria...
rave_girl
PvD 4ever
Elitni član

579634180 rave_girl7@net.hr
Profil Email
« Odgovor #120 na: 20.07.2009., 19:26:34 »

nisam bio vip, bio sam press. ali to nista nije pomoglo osim cinjenice da sam ga intervjuirao proslog petka i to mi je bila propusnica za fotku i razmjenu par rijeci s njim. zaradjeno znaci  Smiley

aaaaaaaa
slike su predivne.. pogotovo ona predzadnja...
kad odrastem,želim biti marko felinger..  Zubo
(valjda ću se onda i ja uslikati s njim)

btw..kasnije je dijelio autograme/slikao se - ekipi koja je ostala ili samo sa odabranima???
Evidentirano

***Carpe noctem***
rave_girl
PvD 4ever
Elitni član

579634180 rave_girl7@net.hr
Profil Email
« Odgovor #121 na: 20.07.2009., 20:28:09 »

eo..uploadala ja konačno i svojih par clipova na jutub.. Juhuuuu!
nisu neke extra duljine, jer sam rađe skakala nego snimala..  Zubo
a s obzirom na to da je snimano fotićem koji je na izdisaju..
kvaliteta je solidna..  kavica

http://www.youtube.com/watch?v=gC2yL9g4JZ4

http://www.youtube.com/watch?v=xfyN9VFuEFw

http://www.youtube.com/watch?v=yccoRXJXtRU

http://www.youtube.com/watch?v=2sR0WiPobpg

http://www.youtube.com/watch?v=pDG7aRoZYjg

http://www.youtube.com/watch?v=hIqNILaQhvM

http://www.youtube.com/watch?v=-o-0J-w4nJ4

http://www.youtube.com/watch?v=N2lw4Cp5138

Ples Ples Ples Ples Ples
Evidentirano

***Carpe noctem***
Blue Fusion
Brija Dot Com Forever
Administrator

20950426 gruda@vip.hr
Profil WWW
« Odgovor #122 na: 20.07.2009., 21:04:44 »

Lega postavljaš nove standarde, u zadnje vrijeme ubijaš! BRAVO!

Pljesak Pljesak Pljesak Pljesak Pljesak Pljesak Pljesak
Evidentirano

Brija Dot Com - Magazin elektroničke glazbe
Blue Fusion
Brija Dot Com Forever
Administrator

20950426 gruda@vip.hr
Profil WWW
« Odgovor #123 na: 20.07.2009., 21:05:12 »

eo..uploadala ja konačno i svojih par clipova na jutub.. Juhuuuu!
nisu neke extra duljine, jer sam rađe skakala nego snimala..  Zubo
a s obzirom na to da je snimano fotićem koji je na izdisaju..
kvaliteta je solidna..  kavica

http://www.youtube.com/watch?v=gC2yL9g4JZ4

http://www.youtube.com/watch?v=xfyN9VFuEFw

http://www.youtube.com/watch?v=yccoRXJXtRU

http://www.youtube.com/watch?v=2sR0WiPobpg

http://www.youtube.com/watch?v=pDG7aRoZYjg

http://www.youtube.com/watch?v=hIqNILaQhvM

http://www.youtube.com/watch?v=-o-0J-w4nJ4

http://www.youtube.com/watch?v=N2lw4Cp5138

Ples Ples Ples Ples Ples

Rave  Pljesak Pljesak Pljesak Pljesak Pljesak Pljesak
Evidentirano