Arno
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: REV: DiscoNautica @ Koper & Ambasada Gavioli (10.-11.07.2009.)  (Posjeta: 612 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Alias
…all these moments will be lost in time, like tears in the rain…
Specijalist

Spol: Muški

Profil Email
« na: 11.07.2009., 19:23:00 »

Koper:
Nakon pilanja po putu iz Madjarske, dosli konacno u Koper iako vrijeme iznad njega uopce nije obecavalo. Sijevalo na sve strane, ali na kraju se ispostavilo da su se tresla brda a rodio se mis - nije pala niti jedna kaplja kise  In lavvv :).
Stizemo u Kopar negdje oko 21.00 i odlazimo na rivu gdje se naso Shark i jos poneki borac iz Hrvaske Veliki smiješak. Proslo se djir preko svih floorova, ali nekako se najvise zadrzali na najvecem - main orto stage gdje je u to vrijeme vrtio Andrew Technique uz nekog MC-a kojeg je trebalo upucati. Mjuza se nije niti dozivjela koliko je ovaj pricao na mikrofon  Glavom u zid. Svasta!
Nakon njega u 22.00 je trebala startati Ida Engberg, ali mislim da je to bilo nesto prije 23.00 zbog kasnjenja pitaj boga cega. Uglavnom, mala je kopala i kopala, ali minimalno na momente jos minimalnije. Sve u svemu, ako se pokusam spustit na razinu Sharka  Zubo, onda je bila OK, ali inace nije moja salica caja Cool.
Nesto prije 01.00 poceo i Luetzenkirchen koji je bio takodjer minimalan, ali mnogo veselija minimala od Ide. Meni najbolji te veceri! Pola sata prije kraja se pokupili prema Izoli i Ambasadi posto je tamo u 02.00 najavljena Monika Kruse pa da i to cujemo Smiješak.

Ambasada Gavioli:
Upali taman oko 02.00 u Ambasadu gdje je jos vrtio Ian F. standardno svoje. Iza pulta se vec pripremala Monika Kruse koja je i startala sa kojih dvadesetak minuta zakasnjenja. Pocela veoma dobro; vesela minimala sa dubokim bassom, no vec nakon nekoliko stvari zapala u kolotocinu monotonije ili sam je samo ja tako dozivio posto se 2 noci nije spavalo kako treba i bilo na putu. Umorni, satrani i spestani se pokupljamo doma prije nego sto smo docekali Davida Squillacea.

Sve u svemu, susjedi me jos jednom impresionirali kako se usred grada moze napraviti jedna veselica za masu, koje je bilo sigurno desetak tisuca dusa, na vise floorova i koji su iza sebe ostavili tone smeca sto po obali sto u moru. Sve ce to sponzori platiti Zubo, ali svaka im cast za volju i zelju organiziranja tako necega, a nagrada im je dobra posjecenost svega skupa. Ekipa od pijane do popestane, ali svi uglavnom veseli i nasmijani sto je takodjer veliki plus svega. Minusa jebilo malo ili nista, a obzirom da je party besplatan, bilo bi i bez veze spominjati ih.
U Ambasadi nisam ocekivao niti 500 ljudi, kad ona ugodno popunjena. Bez neke guzve, ali mislim da je bilo mnogo vise od soma ljudi u njoj.
Veceras je dan drugi sa house i trance repertoarom pa ukoliko se bude u mogucnosti, svakako skoknemo, a ukoliko ne, ima ovdje jos boraca koji vidim da se spremaju posjetiti, pa budu napisali dojmove drugog dana.
Zivili i sretno!  Ples
Evidentirano
ADDICt
-=your dealer=-
Specijalist

197167112 mdma17@msn.com
« Odgovor #1 na: 11.07.2009., 20:25:21 »

Drink
Evidentirano

Ronski Speed_Markus Schulz_Gareth Emery_Sander Van Doorn_
SynTh
Trance Is The Motion
Elitni član

sjebase_mi_nick@hotmail.com
« Odgovor #2 na: 12.07.2009., 07:07:05 »

Evo i drugodanskih boraca...  Zubo      LOL

Naš posjet se može jednostavno opisati kao dođoh, vidjeh odoh...  LOL
Ali svejedno evo kraći pregled putovanja u nepoznato...   Grin

Dakle sasvim neočekivano ali ipak 2 dana ranije isplanirano, je došla ideja da se ode malo do susjeda u Kopar...
Iako sam imao standardno ozvučavanje u sobotu poslijepodne, nekako sam sve to zbuksao ranije da bi čim prije, pokupio Geu i Grudu na brzinu (treći član je još uvijek spavao i na kraju je zvao kad smo već bili prošli granicu..  LOL , deo, deo...   Zubo ) i uglavnom sa više-manje većim i manjim poteškoćama i kašnjenjima se ipak stiglo u kopar u 21:00 i ono šta se očekivalo kao jednostavan zadatak (naći parkirno mjesto) se pretvorilo u mission imposible  Mislim... , sreća da vozim unića, kojeg sam na kraju sparkirao na milimetar između neka dva auta uz glasno pljeskanje nekih slovenaca na parkingu...  LMAO

I ajde nešto priije 9 i pol dolazimo u tavernu gdje je Shah trebao početi pola sata ranije nego šta je bilo zakazano... prije njega se mako zakasnilo na Elyksira zbog već opisanih kašnjenja.. meni malo žao jer me nikad ne razočara...   Namigivanje
I taman kad smo došli nisam ni skužio tko je vrtio, ali sam svakako skužio kad je Shah zavrtio prvi cd...  Zubo
Iskreno na početku mi je bilo poprilično dosadnjikvao i malko iako je imao i wireless MIDI keybord i s tim trčkarao oko stage-a i čak neke trebe izvačio koje su tamo pritiskale one tipke...  Grin  fora, ali ništa posebno...
Nakon jedno pol sata, je malo zavrtio življe i s malo manje onih balearic pizdarija koje su najobičnije recikliranje jedno te istih soundova, i tada mi je to već malo i bolje počelo ležati...
Malo smo se načagali uz standardne don't wake me up, going wrong, put your hands up, white sand, for an angel, southern sun  In lavvv :), lost...
Sve u svemu, zanimljivo ga je bilo poslušati prvi put, ali da me vuče u tako skoroj budućnosti ovo ponoviti baš i nebi rekao...  Grin
I ugavnom, nakon Shaha koji je završio u 12 se još malo bauljalo onuda  i skužilo da je više manje većina programa pri kraju ili mi nisu slušljivi, polago se upućujemo prema auto kojeg smo jedva našli...  LOL
 i već oko 2 smo bili u rijeci, a ja sam već u tri se morao nacrtati na kraju svirke da odzvučim posao do kraja...   LMAO

i evo konačno doma i na spavanje sad...   Juhuuuu! Juhuuuu! Juhuuuu!
Evidentirano

Blue Fusion
Brija Dot Com Forever
Administrator

20950426 gruda@vip.hr
Profil WWW
« Odgovor #3 na: 12.07.2009., 11:14:10 »

Samo ukratko, meni je bilo savršeno!

Već duže vrijeme želim čuti Shaha uživo i konačno se ukazala šansa u Kopru. Njegov live nastup je sve ono što sam očekivao! Čovjek je legenda!

Uskoro i mala playlista, pokušavam pohvatati sve što je pustio noćas.

PPL, preporuka svima da ga poslušate live.
Evidentirano

Brija Dot Com - Magazin elektroničke glazbe
executioner28
No Music Without Effect
Elitni član

Profil Email
« Odgovor #4 na: 12.07.2009., 11:15:18 »

bravo SynTh, jako dobar rev... pogotovo respect na objektivnom dojmu.  Pljesak

@ Gruda - tebi je super, jer si fanboy...  Zubo Belj
Evidentirano
Blue Fusion
Brija Dot Com Forever
Administrator

20950426 gruda@vip.hr
Profil WWW
« Odgovor #5 na: 12.07.2009., 11:17:29 »

Black Pearl - Java  In lavvv :) In lavvv :) In lavvv :) In lavvv :) In lavvv :) In lavvv :)
Evidentirano

Blue Fusion
Brija Dot Com Forever
Administrator

20950426 gruda@vip.hr
Profil WWW
« Odgovor #6 na: 12.07.2009., 11:17:54 »

@ Gruda - tebi je super, jer si fanboy...  Zubo Belj

Ne s***  Grin
Evidentirano

Blue Fusion
Brija Dot Com Forever
Administrator

20950426 gruda@vip.hr
Profil WWW
« Odgovor #7 na: 12.07.2009., 11:28:29 »

Roger Shah at DiscoNautica, Koper - 11.07.2009.

Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong (Live Intro Edit)
Richard Durand - Always The Sun (Roger Shah Remix)  In lavvv :) In lavvv :)
Black Pearl - Java
Samara - Verano (Roger Shah Mix)
Roger Shah & Tenishia feat. Lorilee - I'm Not God
Roger Shah & Tenishia feat. Lorilee - You're So Cool (Roger Shah's Big Stage Remix)
Roger Shah pres. Savannah - Body Lotion (Inspirations Mix)
Paul Van Dyk - For An Angel (Roger Shah Remix)
Roger Shah & Chris Jones pres. Open Minded - To The Sky (Roger Shah's Big Stage Mix)
DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Back To You (Original Club Mix)
Sunlounger & Zara - Lost (Club Mix)
SoundLift - Lenda (Original Mix)
Ingsha - Niavara
Sunlounger - White Sand
DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Who Will Find Me (Original Summer Sunrise Mix)
Andain - Beautiful Things (Roger Shah Remix)
Paul Oakenfold - Southern Sun (Roger Shah Remix)

*ne nužno tim redoslijedom
« Zadnja izmjena: 12.07.2009., 12:43:15 od Blue Fusion » Evidentirano

Gea84
Hedonist
Specijalist

Spol: Ženski

92405415
Profil WWW
« Odgovor #8 na: 12.07.2009., 12:42:38 »

evo i treceg musketira! Mustash voznja za simo i tamo je bila tako ugodna-vinjeta (ipak) rula! Grin a za Rodzera same pohvale! Pljesak  trnci su me prolazili na Sunlounger - White Sand & Paul Van Dyk - For An Angel (Roger Shah Remix)  Ples  tijekom partya malo sam se nalaktarila al sve je to za ljude! Cool sta rec nego-ceka se nestrpljivo ponovno okupljanje brigade!
Evidentirano

muzika je hrana ljubavi!
Blue Fusion
Brija Dot Com Forever
Administrator

20950426 gruda@vip.hr
Profil WWW
« Odgovor #9 na: 12.07.2009., 12:44:03 »

evo i treceg musketira! Mustash voznja za simo i tamo je bila tako ugodna-vinjeta (ipak) rula! Grin a za Rodzera same pohvale! Pljesak  trnci su me prolazili na Sunlounger - White Sand & Paul Van Dyk - For An Angel (Roger Shah Remix)  Ples  tijekom partya malo sam se nalaktarila al sve je to za ljude! Cool sta rec nego-ceka se nestrpljivo ponovno okupljanje brigade!

Juhuuuu! Juhuuuu! Je, bilo je padobranaca  Grin Grin
Evidentirano

Vedran
.:The Sunset:.
Specijalist

« Odgovor #10 na: 13.07.2009., 19:29:13 »

Svaka cast ekipa  Pljesak Pljesak

Zao mi je sta nisam nikak mogao skombati da se ode na shah - vidim da je svoj cijeli repertoar ispucao  Cool
Evidentirano
Blue Fusion
Brija Dot Com Forever
Administrator

20950426 gruda@vip.hr
Profil WWW
« Odgovor #11 na: 13.07.2009., 19:31:34 »

Svaka cast ekipa  Pljesak Pljesak

Zao mi je sta nisam nikak mogao skombati da se ode na shah - vidim da je svoj cijeli repertoar ispucao  Cool

O daaa! Mogu ti samo reć, festival za glazbene receptore ; )))

Prevedeno na naški, uživancija samo takva. Šta je je, njegova glazba mi paše nevjerovatno.
Evidentirano

SynTh
Trance Is The Motion
Elitni član

sjebase_mi_nick@hotmail.com
« Odgovor #12 na: 13.07.2009., 19:53:32 »

Filmići

White sand - http://www.youtube.com/watch?v=MC76mjRQVKw

Southern Sun - http://www.youtube.com/watch?v=VDJPa5MmLnU   In lavvv :) In lavvv :) In lavvv :)

Lost - http://www.youtube.com/watch?v=6poymLaN7QE

Ples
Evidentirano

Blue Fusion
Brija Dot Com Forever
Administrator

20950426 gruda@vip.hr
Profil WWW
« Odgovor #13 na: 13.07.2009., 19:54:04 »

Sam stavio to u tracklistu? A da nisam Smiješak
Evidentirano

Blue Fusion
Brija Dot Com Forever
Administrator

20950426 gruda@vip.hr
Profil WWW
« Odgovor #14 na: 13.07.2009., 19:54:22 »

Mana svaka ti dala Smiješak Smiješak Smiješak
Evidentirano

Blue Fusion
Brija Dot Com Forever
Administrator

20950426 gruda@vip.hr
Profil WWW
« Odgovor #15 na: 13.07.2009., 19:55:08 »

Upravo gledam  In lavvv :) In lavvv :) In lavvv :) In lavvv :) In lavvv :) In lavvv :)

Ja bi opet Smiješak  Juhuuuu!
Evidentirano

Blue Fusion
Brija Dot Com Forever
Administrator

20950426 gruda@vip.hr
Profil WWW
« Odgovor #16 na: 14.07.2009., 21:07:26 »

More Day One Photos:
http://www.brija.com/party/thumbnails.php?album=455
Evidentirano

Elyksir
Brija Junior
*

Profil Email
« Odgovor #17 na: 17.08.2009., 12:54:29 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=btTLqhmIxmQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=btTLqhmIxmQ</a>
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

.