Evo i drugodanskih boraca...

Naš posjet se može jednostavno opisati kao dođoh, vidjeh odoh...

Ali svejedno evo kraći pregled putovanja u nepoznato...

Dakle sasvim neočekivano ali ipak 2 dana ranije isplanirano, je došla ideja da se ode malo do susjeda u Kopar...
Iako sam imao standardno ozvučavanje u sobotu poslijepodne, nekako sam sve to zbuksao ranije da bi čim prije, pokupio Geu i Grudu na brzinu (treći član je još uvijek spavao i na kraju je zvao kad smo već bili prošli granicu..

, deo, deo...

) i uglavnom sa više-manje većim i manjim poteškoćama i kašnjenjima se ipak stiglo u kopar u 21:00 i ono šta se očekivalo kao jednostavan zadatak (naći parkirno mjesto) se pretvorilo u mission imposible

, sreća da vozim unića, kojeg sam na kraju sparkirao na milimetar između neka dva auta uz glasno pljeskanje nekih slovenaca na parkingu...

I ajde nešto priije 9 i pol dolazimo u tavernu gdje je Shah trebao početi pola sata ranije nego šta je bilo zakazano... prije njega se mako zakasnilo na Elyksira zbog već opisanih kašnjenja.. meni malo žao jer me nikad ne razočara...

I taman kad smo došli nisam ni skužio tko je vrtio, ali sam svakako skužio kad je Shah zavrtio prvi cd...

Iskreno na početku mi je bilo poprilično dosadnjikvao i malko iako je imao i wireless MIDI keybord i s tim trčkarao oko stage-a i čak neke trebe izvačio koje su tamo pritiskale one tipke...

fora, ali ništa posebno...
Nakon jedno pol sata, je malo zavrtio življe i s malo manje onih balearic pizdarija koje su najobičnije recikliranje jedno te istih soundova, i tada mi je to već malo i bolje počelo ležati...
Malo smo se načagali uz standardne don't wake me up, going wrong, put your hands up, white sand, for an angel, southern sun

, lost...
Sve u svemu, zanimljivo ga je bilo poslušati prvi put, ali da me vuče u tako skoroj budućnosti ovo ponoviti baš i nebi rekao...

I ugavnom, nakon Shaha koji je završio u 12 se još malo bauljalo onuda i skužilo da je više manje većina programa pri kraju ili mi nisu slušljivi, polago se upućujemo prema auto kojeg smo jedva našli...

i već oko 2 smo bili u rijeci, a ja sam već u tri se morao nacrtati na kraju svirke da odzvučim posao do kraja...

i evo konačno doma i na spavanje sad...