Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Fanovi od utorka po ulaznice

Lov na najpoželjnije ulaznice ovog desetljeća samo što nije počeo! Nakon prvih informacija o zagrebačkom koncertu grupe U2, koja na stadion Maksimir dolazi 10. kolovoza u okviru turneje 360°, zagrebački organizator Lupa promocija donosi nove pojedinosti o prodaji ulaznica za članove U2 fan kluba.

S obzirom da je datum početka prodaje ulaznica za koncert desetljeća sve bliže, kupci ulaznica sve su nestrpljiviji. Atmosfera je nesumnjivo najnapetija kod obožavatelja koji su se na vrijeme učlanili u U2 fan klub na službenim stranicama grupe www.u2.com. Svi oni koji su već učlanjeni u fan klub, dobili su svoju lozinku ili će ju dobiti prije nego li na www.ticketpro.hr počne pretprodaja za fanove. Jedna će osoba maksimalno moći kupiti 4 ulaznice, a obožavatelji su podijeljeni u nekoliko različitih skupina. Skupina A (HORIZON) ulaznice može kupiti od utorka, 24. ožujka u 10 sati do četvrtka, 26. ožujka u 12 sati, skupina B (BREATHE) ulaznice može kupovati od srijede, 25. ožujka u 10 sati do četvrtka, 26. ožujka u 12 sati dok skupina C (BOOTS) svoje ulaznice može kupiti od srijede, 25. ožujka u 15 sati sve do četvrtka, 26. ožujka u 12 sati.

Svi oni koji nisu učlanjeni u fan klub, ulaznice će moći kupiti u redovnoj prodaji koja započinje u petak, 27. ožujka u 9 sati ujutro. Cijena ulaznica za sjedenje na sjevernim tribinama iznosit će 250 kuna, cijena stajanja bit će 500 kuna, dok će ulaznice tribine istok/zapad/jug iznositi 750 kuna. Ulaznice najzanimljivije obožavateljima nalaze se najbliže pozornici na istoku i zapadu te će za njih morati izdvojiti 1000 kuna. Za sjedenje u VIP loži trebat će izdvojiti 2000 kuna. Jednako važna informacija je da će sve ulaznice na tribinama biti numerirane i posjetitelji će sa sigurnošću znati koje je njihovo mjesto. (Piše: Otvoreni.hr)

%d blogeri kao ovaj: