Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Enter festival 2011. – tri dana lude zabave na Bačvicama

Od 4. do 6. kolovoza na kultnim splitskim Bačvicama održat će se drugo izdanje Enter festivala. Pijesak i plićak splitskih Bačvica ponovno će postati veliki plesni podij na kojem će sve posjetitelje Enter festivala rasplesati neki od najboljih svjetskih DJ-a.

Najveća zvijezda festivala je “švedski mafijaš” Axwell zbog kojeg su ulaznice za Enter festival u pretprodaji preko interneta u Švedskoj doslovno planule.

Očekuje se dolazak velikog broja mladih iz svih krajeva svijeta, kojima se pruža mogućnost uživanja u idealnoj kombinaciji lude zabave i prirodnih ljepota splitskog akvatorija, stoga ne čudi što se ovaj projekt održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva turizma.

Uz Axwella, među headlinerima festivala je i čovjek koji na svojim nastupima u sat vremena umiksa više od 40 pjesama, jedan od trenutno najtraženijih DJ-a i producenata na svijetu – nizozemski glazbenik Laidback Luke.

Line up update sa svim izvođačima biti će objavljen do kraja mjeseca.

Jedinstvena lokacija splitskih Bačvica, tisuće mladih, polugolih rasplesanih tijela, plesni podij u moru, žestoki ritmovi elektronske glazbe… slike su najmokrijeg i jedinog pravog beach festivala u Hrvatskoj.

Ulaznice za ovaj spektakl mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima od 1.
lipnja, a cijena ulaznica u pretprodaji iznosi:

Lipanj
100 kn – jednodnevna ulaznica
200 kn – festivalska ulaznica

Srpanj
130 kn – jednodnevna ulaznica
250 kn – festivalska ulaznica

Kolovoz
150 kn – jednodnevna ulaznica
300 kn – festivalska ulaznica

Više informacija možete pronaći na službenoj web i Facebook stranici festivala.

Poveznice:
www.enter-festival.com
www.facebook.com/enterfestivalofficial

%d blogeri kao ovaj: