Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Easter Special u Osijeku

Sa velikim zadovoljstvom u ime Sky Fusion organizacije najavljujemo tradicionalni uskršnji party u klubu Tufna – Easter Special. Ovo je ujedno i prvi veći party u 2009. godini, a održati će se u nedjelju, 12. travnja, s početkom u 22h. Kako bi i ovaj Uskrs bio nezaboravan, organizatori su odlučili angažirati dva velika hrvatska majstora elektronike, koji se nakon dugo vremena vraćaju u Osijek.

easter_privju_srednje

Glavno ime prizemlja kluba Tufna je poznati i uspješni zagrebački DJ i producent Blacksoul aka Badass, koji godinama odlično djeluje na hrvatskoj, ali i inozemnoj house sceni. Također je pohvalno što uz ovakvu impresivnu biografiju i diskografiju ovaj DJ uspjeva i voditi vlastitu izdavačku kuću – Blacksoul Music.

Headliner podrumskog floora je biser hrvatske progressive i tech-house scene – Crazy Lemon. Osim odličnih DJ setova, Lemon se sve više uzdiže kao producent, a uz to godinama drži Istru i Kvarner na zavidnoj razini, i to ponajviše kroz fenomenalne ‘Balance’ evente, te Rabac Summer Festival.

Uz glavne goste predstavljen je i DJ Ascaloon, koji u ime ‘Progressive Passion’ organizacije iz Subotice dolazi prezentirati odličan progressive zvuk, a već sada primamljiv line up obogatiti će neizostavna podrška osječkih DJ-a, koji će nesumnjivo odraditi odličan posao: Young Miller, Delight i Marko Felinger.

Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, start je u 22 sata, a standardna happy hour akcija (22h-00h) neće biti ni ovoga puta izostavljena.

Brija Dot Com dijeli 2 ulaznice za ovaj event, a kako bi sudjelovali u nagradnoj igri pošaljite e-mail s naslovom ‘Easter Special’ na adresu sms@brija.com, sa svojim podacima. Sretno!

Linkovi:

http://www.myspace.com/skyfusionproject
http://www.myspace.com/clubtufna
http://www.tufna.hr

%d blogeri kao ovaj: