Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Dubrovački Revelin otvara ljetnu turneju Pokreni se!

 Nacionalni projekt POKRENI SE! predstavlja pet atraktivnih lokacija na kojima ćemo se pokrenuti ovog ljeta i poslati prekrasnu sliku Hrvatske u svijet. Projektu podršku dali i brončani rukometni reprezentativci, te radijski voditelji Ivana Mišerić i Saša Lozar.

 Zagreb, 23.05.2013. Nacionalni projekt POKRENI SE! predstavlja pet atraktivnih lokacija na kojima ćemo po prvi puta vježbati ovog ljeta. Ljetnu turneju projekta kojem je cilj osvještavanje svih nas i poticanje na zdraviji život, na vježbanje, ali i predstavljanje Hrvatske u jednom novom svijetlu, otvara dubrovačka tvrđava Revelin 13. lipnja u 09.30.

Pulska Arena, zadarski Pozdrav suncu, ispred gradske lože na Hvaru, te prostor ispred novih fontana u Zagrebu biti će najljepša mjesta za vježbanje s kojih će u svijet biti poslana slika Hrvatske koja se budi vježbajući, koja pozdravlja prijatelje osviještena i sretna.

Iz dana u dan za vježbanje se prijavljuje sve veći broj građana, a uz stručno mentorstvo Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, kineziološki tim Marija Anića Kremića je osmislio inovativne i zanimljive treninge za koje Vam je potrebna samo dobra volja i vlastita snaga. Projekt su podržali i brončani rukometaši Lovro Šprem i Luka Stepančić, te radijski voditelji Ivana Mišerić i Saša Lozar koji su snimili zanimljive pozive da nam se pridružite.

Ljetna turneja POKRENI SE ! 2013.

Dubrovnik, tvrđava Revelin 13.06.2013. u 09.30

Pula, Arena 06.07.2013. u 09.30

Zadar, Pozdrav suncu 25.07.2013. u 09.30

Hvar, ispred gradske lože 17.08.2013. u 09.30

Zagreb, ispred novih fontana 29.08.2013. Av. V. Holjevca u 09.30

Partneri projekta za Vas su osigurali sve potrebno za ugodno vježbanje koji će Vam kao uspomena ostati za daljnje sportske aktivnosti, poput KOZMO prostirki za vježbanje, ručnika, majica i vode. Pridružite nam se u jednom od gradova ovog ljeta, najavite svoj dolazak na www.pokrenise.hr  i budite dio ove sportske lifestyle priče ljeta 2013.

Video poruka Ivane Mišerić i Saše Lozara: http://www.youtube.com/watch?v=1gMeACEgyfE&feature=youtu.be

Video poruka rukometaša:

http://www.youtube.com/watch?v=PT7CzmXvV2s

%d blogeri kao ovaj: